nunusmom Mommybabyy ilk gebeliğimde 39kgile hamile kaldım 4 aydan sonra göbeğim çıkmaya başladı bana da zayıfsın hemen belli olur dediler ama öyle hemen de belli olmadı 😂 şuan 2. Gebeliğim 41 kg ile hamile kaldım şuan 42,5 kg 13 haftalık ve göbüş belli 🤭🤭
Hayallergercekolsun06 Mommybabyy 16 haftalığım metroda yer veriyorlar bende aşırı şişkinlikte var 6 aylık göbeğimle yaşıyoruz 😀
keremalya1724 Mommybabyy bende 15+4üm 55.5 la hamile kaldım 56 kiloyum şuan, bana minibüste yer vermeye başladılar 😂 belli oluyor artık 😍
NewMom___ @Mommybabyy zayıflıkla hic alakası yok canım ya hatta aşırı zayıf olanların çok geç çıkıyor ama hiç sorun etme sonuç olarak bebek tasiyor musun hamile misin tamam benim çok erken çıktı 14 felandi sanırım vardı karnım ama 20den sonra net kendini belli etti
Mommybabyy rabiaozcans kimse kimseyle kıyaslama yapmıyor genel bir muhabbet konusu bu şekilde açıklama yapmaya çalışarak ortalığı karıştırmak bence sizin ki kimse olmayan bir şeyi söylemiyor 42 43 kiloyum ve karnım düz burda kimseye de yalan borcum yok sizin öyle değil diye başkasının da olmuyacak diye birşey yok gayetde hoş bir şekilde herkes cvp verdi 😉
Mimnice Mommybabyy 54 kilo ile hamile kaldım ilk göbek fotoğrafını 18. Haftada çekmişim ama 16 dan itibaren çıkmaya başlamıştı 😇
Gulkar 2.gebeligim 11.haftada cıktı ama sevinemiyorum hemen dikkat cekiyor millet hemen göbeğin cıktı demeye basladi
Zeehraaaa 9 haftaligim vücuda yapışan elbise falan giyince belli oluyor yani baya belirgin haftasına göre
zeyshnn Mommybabyy Tam haftamı hatırlamıyorum ama 7. Ay belli olmaya başladı hamileliğim😊 kimse hamile olduğumu anlamıyordu, çok minik bir göbek vardı. Yemek yedikten sonra çıkan göbek gibiydi
ececan2006 Nesrin-57 gercekten ikincilerde hemen cikiyor demek ki 😄 kilo da almadim ama bayaa bir gobegim var yani 😅
Tweety3437 Mommybabyy 25 haftalık oldum ama yani göbeğim çok yok gören demiyor bu kız hamile gelsin otursun felan diyen yok otobüslerde 🤣🤣🤣
Bussraablg 21+6 haftalığız dışardan hamile olduğum belli olmuyor göbek yok herkes bu bebek nerede diyor 🤭