Minisannesiii İlk doğumumu normal yaptim.ikinci gebeliğim 32+4gunlugum.inanilmaz derecede kasık agrisi( pelvik bölge) özel bölge agrisi çekiyorum iki gündür.sali günü kontrole gideceğim.bu ağrının şimdiden başlaması normal mi? Ne yapmam gerekiyor? Yardimm😔
Mochi Minisannesiii benim çok önceden başlamıştı kasık ağrısı dünden beri de çok fazla toplanma var sabah aşırı baş dönmesi vardı evde tekim bir de eş işte oğlan okulda kalkıp bir lokma birşey yiyemedim baş dönmesinden o ara kasılmalarım da arttı normal artık diye biliyorum aslında bu zamanlar doğuma hazırlık sürecine girdik bende 32 haftalığım
Aysuturkay Minisannesiii 29.haftamda kasık ağrısından doğurduğumu sanmıştım meğer enfeksiyon varmış kasığımda ağrı yapan oymuş, kontrolünüz yakın zamandaysa kan ya da idrar tahlili verip baktırmanızı öneririm, geçmiş olsun 💐
Minisannesiii Enfeksiyonu olan bir hastayım ilac ve gecen hafta fitil kullandım iyi gelmişti bu hafta başlaması beni zorladı ayrıca doktorum haftaya nts istedi onun için de erken değil mi daha?