Altayhooligans1914 Merhaba, gebelik için ovülasyon takibi yapıyorum. Fakat 3 gündür testim pozitif. Bu durumu yaşayanlar var mı?
fizikcianne Altayhooligans1914 yumurtlama zamanındaysanız. 3-4 gün olması normal. Bazı kişilerin yumurtlamaları uzun sürer
Aylinnnnnnn Altayhooligans1914 bennn tam 3 gün boyunca yumurtladim ve o ay gebelik yaşadım ama hemen bir kilo havuç al ve hem suyunu sık iç hemde öylece tüket yumurtanin artık caltamasi gerek ve havuç bunun için süper bı çözüm
myangelson Altayhooligans1914 mutluresim.com a girip oradan yükleyerek direkt linkler kısmında yazan linki kopyalayıp buraya yapıştıracaksin
Burcuer Altayhooligans1914 mutlaka bugünleri değerlendirin bende 3 gün pik gördüm üstüne hamile kaldım darısı başınıza 😌🙏
Burcuer Altayhooligans1914 birde şu var bir iki gün takip edin çatlayinca akışkan bir sıvı gelecek bolca, o günü de değerlendiren 🙏
Aylinnnnnnn Altayhooligans1914 mutlaka denemelisin ve eğer testlerde catlamayi gormessen eğer adet olduktan sonra mutlaka doktoruna git ama bence yarın çatlar gibi inşallah diyelim ama 🥰
Opheliaxxx Altayhooligans1914 ben haziranda ovülasyonumu takip ederken aynen böyle fotodaki gibi üst üste üç gün kop koyu çizgi görmüştüm. Meğer hamileymişim 3.gün akşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı bence bi de gebelik testi yapın
Altayhooligans1914 Opheliaxxx birkaç kişi daha agnı şeyi söyledi ama ümitlenmek de istemiyorum yarın bi daha yapayım testi yine aynı sonuç olursa o zaman düşüneyim :)
Burcuer Altayhooligans1914 rica ederim yumurtlamanin üzeriden 9 gün geçmişti tekrar ovulasyon yapayım dedim baktım pik çıktı regliye yakın yeniden yumurtluyorum sandım üstüne gebelik testi yaptım o da koyu çıkmıştı çatlamadan 1 hafta sonra tekrar ovulasyon yapın varsa çıkar Zaten 🥰
Opheliaxxx Altayhooligans1914 hatta size fotolarını da atayım en alttaki fotoda alttaki ikisi hamilelik testi. Üstteki yumurtlama testi. İnşallah hamilesinizdir 🥰🤲🏻🤲🏻
Zeyynnpp Opheliaxxx yumurtlama testlerini bata ne kadar kala yaptım canım benimde hep koyu çıkıyor ama baya uzun süredir adet bitimi başladı adete 10 gün kaldı hala koyu çıkıyor..
Altayhooligans1914 Opheliaxxx ihtimalim yok diye düşündüm o yüzden yani :) ama hamileliğini bu şekilde öğrenen çok kişi var :) Siz doğurdunuz mu peki ? Ve bu sonuçları kaçıncı günde görmüştünüz
Opheliaxxx Zeyynnpp benim adetim çok düzensiz bazen 37 günde olurum bazen 30 günde olurum o yüzden bat a 30 gün varsayarsak 4 gün vardı 37 sayarsak 11 gün vardı