seraap Mervis14 allah yardmicin olsun canim cok cok üzüldüm napcaklar bisey dediler mi ve almanyanin neresinde kaliyorsun ? burdaki doktorlar iyi insallah yardim ederler sana
Mervis14 seraap hic birsey yapamiyorlar dikis filan olmuyor cunki hic su kalmamis eger aldirmazsan rahiminde enfeksiyon olur rahimini almak zorunda kaliriz diyorlar
Sezgin Eda81 kanda mı enfeksiyon var? Geçen gün acile gittim nide ağrısından doktor kan tahlili istedi. Kanında az da olsa enfeksiyon var dedi ilaç verdi antibiyotik ama ben kullanmadım. Dahiliyeye gideceğim. Allah allah korktum şimdi
Mervis14 Sezgin Evet olabilirmis ama bazen ufak birseydende cikabiliyormus yani mesela grip olunca dedi Doktor ama eger verdiyse al bence cunki baya kisiden okudum önceden bilinseYdi antibiotik yazilirdi dedi Benim doktorda
Sezgin Mervis14 arkadaşım çok üzüldüm. Aynı haftadayız içim yandı okuyunca😔 Allah sabır verdin sana da rabbim en kısa sürede bir daha nasip etsin inşallah🙏🙏 ilacı kadın doğum doktoruma sorup kullanacağım ben de korktum şu anda
mel33 ceymus7 Canım kesede sızıntı varsa ordan enfeksiyon kapmak kolay oluyormuş o yüzden 2 kuru farklı antibiyotik verdi.
mel33 Mervis14 ne diyeyim kuzum be çok zor 25 haftalık kaybın var öncesinde benimde.Rabbim hakkında hayırlısını eylesin.şuanda 23 hastalığın.13 haftada serklaj yapıldı.sürekli yatıyorum.o kadar zor ki eşimle kopma noktasına geldik.Allahım hakkımızda hayırlısını versin
Gursesgurses Mervis14 basin sagolsun canim obur bebeklerini kac haftalik kaybettin peki. Onlarin sebeplerini soyledilermi. Bunda onlem alsalardi ya
Mervis14 Gursesgurses ilk bebek 15 haftalik onun kalbi durdu Kontrolle gidince almadim 2 ci 10 haftalikti o hic gelismedi hepsi farkli farkli
Mervis14 mel33 Yok 25 degil belki yanlis yazmis olabilirim 18 haftalik hamileydim simdi,Olsun canim idare et bak yarisini bitirmissin allah kolaylik versin sayili gün hemen gecer ve bebeginizi kucaginiza alinca unutursunuz
Gursesgurses Mervis14 anladim canim bizimde imtihanimiz buymus sabrediyoruz Allahim hayirlisini versin
Mervis14 Beriliko hic bir degisiklik Yok baya akintim var kan geliyor biraz sonra duruyor doktorla görüscektik ama gelmedi dogumhane cok Dolu oldugu icin yarina bakariz artik heralde son defa