Feyzabeyoglu Ben en azından 6 aylık olmadan önce yaptirmayi düşünüyorum. Hareketlenince zor oluyormuş çünkü kanama falan yapıyormus orasi… Ben gerekli olduğunu düşünüyorum. Mesela kızımın kulağını hiç deldirmedim ileride isterse kendi karar verip yaptirir diye ama onunla bu konu bir degil kesinlikle.. Yani koskoca çocuğun sunnet olması bana komik geliyor
Vandb ekc @Melti bizde babasıyla aynı düşüncedeydik ama doğduğunda ucu çok dardı ve tıbbi anlamda olmasını önerdiler bizde bulduğumuz cerraha anlattık durumu yarım sünnet dedikleri bir durum var yani yurtdışındada yapılan sadece sağlık anlamında onu rahatlatıcak ileride sorun çıkarmayacak şekilde yaparım dedi. Çünkü maalesef tam anlamıyla yapılanlar haz duygusunu kaybetmeye neden olabiliyormuş
ekc Vandb Sizinki özel bir durum oluşturmuş, sorunsuz olmasına çok sevindim. Evet bende araştırmıştım onu sünnetli olmak erken boşalmaya sebep oluyormuş ve sinirleri açıkta kalıyor, hassaslaşıyormuş
inci_tanesi Ruken34 İlk oğlumu 7 yasinda yaptırdık çok pişman oldum büyük olduğu için herşeyin farkindaydi hareketliydi canı acidi bu sefer bide ben bunu hiç beğenmedim eskisini istiyorum demişti ikinci oğlumu 3 aylık yaptirdik hemen iyileşti ben çok memnun kaldım küçükken yaptırmak en iyisiymis