Zeynaaa0101 İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Aşırı kaşık ağrısı ve bel ağrım var kanklar. sizde de oldu mu ne yaptınız acil yardım lütfen. Tek kullanımlık monural verdiler içtim başka? 21 hafta gebe
gamzecgr Zeynaaa0101 bol su tüketin en iyi çözüm bu ayaklarınızı ve belinizi sıcak tutun tuvalete ne kadar sık çıkarsaniz o kadar çabuk atarsınız
Dilan_55 Zeynaaa0101 bol bol su içmek en iyisi bide doktoruna danış eğer sıkıntı olmaz derse sabahları ac karna beyaz dut kurusunu kaynatıp suyunu içmek mükemmel enfeksiyon atıyor
_Kubraaa_ Aynısı oldu, tek kullanımlık vermişti doktor içmiştim. Ağrılar ondanmıydı bilemem ama bende çok bel ağrıları çekmiştim uyuyamıyordum. 38.haftamda bebeğime kavuştum ve tüm ağrılarım yok oldu gitti. Biraz dayanacaksın yani . Ağrılar normal aslında
_Kubraaa_ Zeynaaa0101 hayır hamile kaldığım günden sonunakadar. Hiç geçmedi. Nezaman doğurdum hepsi yok oldu
Zeynaaa0101 _Kubraaa_ ya bende de böbreklerimin orası ağrıyor alt karnım ağrıyor kasıklrım ağrıyor korkuyorum
Zeynaaa0101 Dilan_55 öyle yapacağım. Suyu içeceğim dutu bilmiyorum ama belim kasıklarım karnım aşırı ağrıyor