Lavinya_21 gaiaa merhaba bende cinsiyet tahmini ıcın paylasmayı düşünmüyorum da ama nasıl yapıldığını bılmıyorum banada söyler mısınız acaba
Asya-01 Bana da doktorum %80 erkek dedi üstteki benim de pipi mi bir kızım var tecrübeli erkek anneleri kordon olabilme ihtimali var mı sizce 🌸
1cocuklumom gaiaa pipiye benziyor ama inanın sizin ki gibi benimde kafam karışık bu fa bizim 15+4 de ki görüntümüz pipi dedi bize de detaylıyı bekliyorum kız çıkarda ben şok 😂😂
damla097 La_Liberte haftayı şuan hatırlamıyorum maalesef evet ilk başta erkek demişti şimdi yanımda uyuyor kızım 🤭🌸
Minikperi gaiaa aynı bu görüntü vardı bizde de. Detaylı ultrasonda bu görüntüye ek bir de oradan işiyordu. Hep erkek dediler. Doğumda bir baktık kız. Güvenmeyin ultrasonlara 😂
Minimans damla097 ya gerçekten mi peki hiç kız diyen olmadı mı detaylı da falan da mı erkek demişti doktor
La_Liberte Gulcan0643 kaç haftalık Burda. Askında ultrason aletine göre çok değişiklik gösteriyor görüntüler.
La_Liberte Gulcan0643 aslında o haftalarda pipi görüntüsü daha uzun oluyor diye biliyorum. Klitoris şişliği gibi. Ama tabi sadece fotoğraftan yorum yapmak doğru değil. Sonuçta doktor her açıdan bakıyor. Doktor ne dedi?