Ruyammmm Vildannnnnnnnn Benimki doğum pozisyonunda 32den beri ondan eminiz bende de koca karı hurafeleri haricinde belirti yok 😄 Sadece sırtımı yaslayıp bacakları uzatıp ayak ayak üstüne atmayı yapamıyorum bunu yapamayınca birkaç güne doğurursun diyorlar bakarsın tutar 😂😂 Ufak ufak sızılar yaşıyorum tabi ki alt karnımda belimde ama o kadarcik
Sedakyaaa Sibel24 38+5 teyim doktor 10 gün dedi ama normal istiyorum hiçbir belirti yok gelmek istemiyor
Bgm_i Sibel24 son 9. Yalancı kasılmalar, bel ağrıları ve ishal dışında belirtim yok. Kafamı gören doğurmadın mı diyor🤦🏻♀️
Sibel24 Bgm_i hurma yedim bol bol, son iki haftadır istemsiz bi ev temizliği, akşamları 101,bim,şok,migrosu geziyoruz esimle 1 saat kadar yürüyüş olarak sayıyorum onu bu kadar
Rabia_A_F Bestegeren iki gün sonra gtcz doktora baklm nasip ne diyecek Bn kendi agrımla gitmek istiyorum ama insaşşlh öyle olur Suni sancı vermez diğer kızımda Suni sancı ile doğdu kaldıramadı sancıyı kalbi durmuştu
Bgm_i Sibel24 bende yeni hurma başladım merdiven çıkıyorum üstüne hafif yürüyüş Az biraz evde egzersiz ama 🤷♀️ gelirler inşallah sağlıkla 🤲
Rabia_A_F Rabnim herkese hayırlı kolay dogumlar versin inşallah herkes saflıkla kucağına alsın Rabnim herksin yüzünü güldürsün insaşşlh hepsi vaktinde hayırlısıyla gelsin