Zuleyhadere25 Kahverengi ocakta kan verdim ögleden sonra e nabıza girsem görebilir miyim yada baska nerden görürüm kaç olması gerek
Kahverengi Zuleyhadere25 bazen saat 4 5 gibide düşe bilir sen yinede bir kontrol et düşmezse maalesef pazartesi sabah 9 gibi kesin düşmüş olur genelde 5 üstü pozitif ama tabi önemli olan düzenli artış olması
Anneoluyorumm00 Zuleyhadere25 hepsi streseten ben normalde 27 günde bir oluyordum iki aydır değişti geçtiğimiz ay 23 güne düştü çok takıyoruz stres yapıyoruz bence ondan, inşALLAH önümüzdeki ay güzel haberi alırsın canım rabbim nasip etsin inşallah 🤲
Zuleyhadere25 Anneoluyorumm00 zaten bir bebeişim var daha küçük 11 aylık ama uygulama var bitane ondan takip ediyorum rgl günlerini uygulamaya göre 16 günde bir regla sokuyor ama ben hesapladım gecen ayda 20 günde olmusum artık hesaplıycam günleri 😂
Zeynneepp Zuleyhadere25 benim de 5 gün gecikmişti menopoza girdim sanmıştım(23 yaşındayım)😂 midem de çok bulanıyordu ve baş dönmem de vardı, direkt hastaneye gittim test yapmadan. 5 haftalık gebesin demişti doktorum🥰