Es-er 40+5 haftalık hamileyim. Yarın hastaneye yatışım var. Sancım gelmedi. Suni sancı verilecek ve çok korkuyorum. Bi ayetel kürsi duanızı alırım. Şimdiden ağzınıza sağlık 😔
Mucizem Es-er okudum 🙏🏼 Allahım sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sende bizlere dua et
Babyseymen Es-er allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle cnm
EmineGneDemir Es-er okudum inşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebeğiniz. Bir avazda kurtulursunuz inşallah
Elabadeninannesi Okudum canım Allah hayırlısıyla vaktinde saatinde sağ sağlim kucağına almak nasip etsin bizede dua et olurmu 💕🎀🙏🏻
husniyealtun Es-er okudum canim. Rabbim korktuklarindan emin eylesin bir avazda saglikla dogumunu ve saglikla evladina kavusmani nasib eylesin.amin...
Baharobanolu Es-er Bütün dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun 🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
mrskorkut Sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Allah'ım ❣🤗🙏🏼 Acınız bir anda geçsin bitsin inşallah
Gucluoya Okudum canım. Allah sağlık sihhatle kolay bir dogum nasip etsin insallah Sana ve evladına Allah uzun ömürler nasip etsin.
AyeYllmz Es-er okudum Canm 😘Allah kucagına sag salım almayı nasıp etsın İnşAllah Allah bir sancıda kurtarsın Allah kimseyı o darda koymasın😘
Shnern Canim rabbim kolayligini verecektir stres etme ayni diyorlar suni sancida belki daha az hissedersin sadece stres ve korkma rabbime tevekkul et insallh hayirlisi ile hemencik bebisine lavusursun vardr herseyde bir hayir