Fatmisko Metpel 37+5 bizde bugün gittik 2980 dedi iki hafta öncede aynı kilodaydı neden böyle oldu hiçkilo almamış şaşırdım kaldım haftya doğumum var
aysenurmeydan Metpel bugün 36. Haftaya giriş yaptık dün kontrolümüz vardı kilosu 2870gr 48 cm di oğluşumun💙
Papatya_kokuyo5 MercimekVeaAnnesi benimde bugün kontrolüm vardi 2500 kilo çıktı doktor biraz küçük bir bebek olacak dedi abisi kaç kilo doğdu dedim 2750 o zaman Buda o civarlar doğar dedi bu haftadan sonra kilo almaz fazla dedi😞
Aysee1123 Metpel Ayda 1 gidiyordum bu zamana kadar hatta 40 günü buluyordu çoğu zaman. Geçen hafta gittiğimde ilk defa haftaya gel dedi doktorum
Metpel Aysee1123 bende öyle dün gittim pazartesi tekrar gel dedi 5 gün sonra bende tedirgin oldum acaba neden diye
Metpel Papatya_kokuyo5 sağlıklı gelsinde çok önemli değil kilosu sıkmayın canınızı Birde neden bu haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyormuş ki
Papatya_kokuyo5 Metpel doktor ilk doğumumdan yola çıkarak söyledi bende zayıfım genetik olduğunu söyledi ben kiloyu çok takmıyorum aslında ama etraf çok söyleniyor zayıf olduğum için işte beslenmiyorsun bebekte küçük kalacak gelişmeyecek diyorlar
Metpel Papatya_kokuyo5 sizde zayıfsanız size çekmiştir etrafı çok dinlemeyin onlar zaten insanın moralini bozmak için konuşurlar boşverin
Fatmisko Metpel normal dedi kilo almaz son zamanlar diyo şaşırdım bnde son hafta çok alır diye düşünüyodum