Morlavanta1 Günaydın herkese. Bugün itibariyle 5+1 oldum hastane randevuma daha var. Fakat çok sancım oluyor aynı regl sancısı gibi. Tek kasık ağrıyor genelde ve karın ağrısı gaz sorunu eşlik ediyor bu duruma. Bu haftalarda normal mi? Tehlikeli bir durum mu bu?
Merve_ceyhan0803 Morlavanta1 bende ara ara kasık ağrıları oluyordu bu normal suan 8 haftalık olduk gaz sorunum da hala devam ediyor
mervebusra Morlavanta1 canım seninle aynı durumu yaşadım normal şu anda tutunmaya yerleşmeye çalıştığı için ağrıların var bu süreçte kendini yorma gerekiyorsa hiç bir şey yapma otur dinlen biz şimdi 14+3 olduk 🥰🤗
superstar_00 Morlavanta1 Benim de aynı bu şekilde sancılarım çok oluyordu doktor bebek rahme yerleşiyor rahim büyüdüğü için kasılma oluyor diyordu ve akabinde gaz olduğu için de sancı daha da şiddetleniyordu ilerleyen haftalarda düzeliyor. Güzel düşünün güzel olsun.
Gamizzzz Biz 20+4 olduk bende de hep oluyordu doktorum kanaman olmadığı sürece normal dedi sanki böyle damarlarımı çekiyorlar gibi kasılmalarım oluyordu kasıklarımda ağrılarım hala geçmedi rahim genişliyor ondan dediler
Morlavanta1 Çok teşekkürler cevaplarınız için, içim biraz da olsa rahatladı. Sanki her an regl olacak gibi ağrılarım olunca korkuyorum elimde olmadan.
Morlavanta1 mervebusra evde yatıp dinlenmeyi çok isterdim ama maalesef çalışıyorum ve günümün yarısı ayakta geçiyor çocuklarla. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum Rabbim güzellikler nasip etsin iyi olsun inşallah. Çok kafama takınca da strese giriyorum o daha kötü :(
Morlavanta1 superstar_00 inşallah bir an önce bu sancılar normale döner, çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İyi düşünelim dediğiniz gibi iyi olsun inşallah 🙏🏻
superstar_00 Morlavanta1 Nasibinizde varsa inanın istediğiniz kadar ayakta durun bebeğiniz sizinle olacaktır.
superstar_00 Morlavanta1 Şu şekilde dua edebilirsiniz"Allah’ım bebeğimi emanetleri zayi etmeyen sana emanet ediyorum " riskli bir gebeliğim vardı ve bende hep bu duayı ettim çok şükür kızıma kavuştum şimdi 14 aylık.