prensinannesi2024 Kızlar dün akşamki bebek kıyafetlerini sillatmistim yeşilli bi takımı vardı sabah bi kalktım baktım bir kaç beyaza yeşili solmuş nasıl çıkarcam yardım edin
Ball1sf prensinannesi2024 bingonun çamaşır suyu var bingo oksijen diye dışı açık mavi yoğun onu kullanabilirsiniz renkliler için de beyazlar içinde hiç soldurma yapmıyor ama bebek için ekstra bebek deterjanı ile yıkayıp durulama yapın tekrar
prensinannesi2024 Ball1sf atacam bebek çamaşır sabunu yumasitici döktüm çamaşır suyu bi leğende bekletiyorum şimdi makineye atacam inşallah geçer yaa
Ball1sf prensinannesi2024 bende bebeğim için aldım bingo oksijen çamaşır suyundan kardeşlerim kullanıyor hatta rengarenk bebeklerinin çamaşırlarına hiç sıkma yok lekede çıkartıyor ekstra durulama yapıyorlar
prensinannesi2024 Ball1sf bende ilk oğlumun kıyafetleri hiç sokmazdı bi baktım beyazlara yeşil yeşil çıkmış
Minigiim-vebenn52 Minigiim-vebenn52 pembeye dönen beyaz gömleği beyazlar içim deterjan ve limon suyuyla döndürmüştüm
prensinannesi2024 Minigiim-vebenn52 bebek deterjanı filan döktüm çamaşır suyu eğer çıkmazsa ondanda alirim
Minigiim-vebenn52 prensinannesi2024 almana gerek yok cnm normal hangi deterjanı kullanıyorsan evde onu koy beyazlar için ben ariel kullanıyordum normalde onu koydum diğer deterjanlarla da deneyebilirsin yani ariel şart değil sıcak su olsun içine at kıyafetleri deterjan limon suyu bitane de karbonat atın öyle döndürmüştüm döner inşallah 🌸
Minigiim-vebenn52 Ben makineye atarken de beyazlar çok kirliyse yumuşatıcı gözüne birkaç damla limon suyu da koyuyorum beyazlık veriyo
prensinannesi2024 Minigiim-vebenn52 o kadar üzüldüm ki bi takım almıştım oda olmuş tulumu filanda vardı onlarda olmuş inşallah makineye attığımda limon bebek deterjanı limon koyum suyun içinde az beklesin makinede bari
Minigiim-vebenn52 prensinannesi2024 ben elde yıkadım bidsha makineye atmamıştım suda beklettim kaynar su soguyana kadar sonra elimde sıktım güzelce attım makineye sadece rengi geçmiş olanları atın ama bide makinede deneyin bakalım geçer inşallah ya 😘cokmu kötü oldu ki