Bn oğlum var 5 yaşında tüp bebekle nasip oldu çok şükür 3 ay önceden hazırlık yapt sebzs vd protein ağırlıklı çiğ badem fındık kabak çekirdeği bol yedim ananas yedim ara ara.karbomhidrat azalttım transfer öncesi bol yeşillik yedim vitamin aldım ağır içleri 15 gün önce bıraktım transfer sonrası bol su içtim ilk 3 gün çok dikkat ettim kabız olmamaya çalıştım ilaçlar zorluyor ıkınma yapmadım ceviz badem fındık kabak çekirdeği yedim bol vitaminli meyveler lifli yedim dinlendim bol bol asla yükseğe yada aşağı uzanmadim düz yaşadım us yapmadim çorba bol yedim sebzeli tavuk sulu et suyu ile hiç takmadım Allah verecek dedim bol bol zikir çektim 707 kere ya vâris 736 kere ya halik 336 kere ya musavvir ve bol bol insireh süresi Ayetel kürsü Enbiya suresi 89.ayeti ve aliimran süresi var onu okudum bir de ya Fettah çektim bol bol dilek için zikirler çektim elimi karnıma koyup el mubdi 99 kere çektim Rabbime teslim oldum şükürler olsun ikinciye gebeyim dondurulmuş embriyo transferi ile.rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️🤲