-obiranne- Kizlar 24haftamdayim su fazla cikti doktor biraz dikkat et şekerin çıkabilir dedi şuan takip ediyor.ama suyu fazla olup şeker yuklemesinde şeker çıkmayan var mı.bende ilk gebeligimde şeker yuklemesi normal çıkmıştı. ozamannsuyumda normaldi ama son haftalarında su fazlalığı olmuştu yine.bu hamileligimde yukleme yapmadan erkenden su fazlaligim oldu.sizde de böyle şeyler oldumu
Sermec27 -obiranne- İlk oğlumda sebepsiz su fazlalığı çıkmıştı şekerim yoktu ikinci oğlumda şekerden dolayı su fazlalığı çıkmıştı
Gamze4127 -obiranne- benim şekerim devamlı sınırda çıkardı gebelikte yükleme oldu ama şeker çıkmadı. Şuan suyum fazla yani baya bebek dönemiyor şekerli şeyler yeme dedi ama 🤷
Baharoloji -obiranne- benim şekerim yoktu suyu fazlaydı kavun karpuz üzüm gibi meyve tüketimini bıraktım karbonhidratta kıstım şeker olmamasına rağmen daha düzenli ilerledi
Bebiko00 Ilkte sekerm yoktu beslenmeden dedıler hamur işi cok yerdm su fazlalıgm arttı dogum yaptm 25hftafa, bu gebelıgmde 23yıne fazla dendi 28+3üm sekerm ckıyor hep bakalm unsılne baslıcaklar herhslde
-obiranne- Sermec27 sanırım bende öyle oldum .ilkinde bende de yoktu şeker suyum fazladi.bunda da şeker yuklemesinde çıkacak gbi geliyo
Bebiko00 -obiranne- evet canm kontrol altında olmak lazm dıkkatlı beslenmek onemli yoksa su baskı yapıp acılmaya yol acar Allah korusun
-obiranne- Baharoloji sanırım benimde dikkat etmem lazım sonucta suyumfazla şeker çıkmasa bile.hastanede yatanlar bile varmış bu riskleri bilmiyordum
MugeBulut Geçen hafta tahlil yaptım. Açlık kan şekerim normal çıktı. Ama suyum biraz falza geldi. Aşırı havuç tüketiyordum kesinlikle yeme dedi. Hamur, tatlı, pilav, makarna, meyveyi kes dedi. Bakalım kontrolde nolcak?
-obiranne- Bebiko00 Allah korusun zaten oğlumu ister istemez tartiyirum felan erken dogururum diye korkuyorum