Hamilelerdenbiri Kozlar acil 13. Haftaya girdim bütün belirtiler bıçak gibi kesildi mide bulantısı göğüs ağrısı , çok korkuyorum bebeğin kalbi durdu falan yazıyor bazı yerlerde yaşayan var mı
A12_S07 Hamilelerdenbiri Benimde 14. Haftada kesildi ikinci trimestira giriyorsun artık yani rahat süreç başlıyor korkma yinede endişe ediyorsan doktora gidebilirsin
Hmyraltnts Hamilelerdenbiri ya korkma allahın izniyle hiçbirşey olmamıştır canım benim. İçin rahat etsin istiyorsan doktoruna yaz yada git bi görün o haftalarda bazı insanların bulantıları vs geçiyor bu güzel bir şey aslında. Ben maalesef öyle bir şey yaşamadım o yüzden bilemiyorum ama korkma sen yinede bir şey olmamıştır Allahın izniyle
Burcuilker1 Hamilelerdenbiri bende senin gibi korkup hemen Google baktım ve sonrasu hüsran o kadar üzüldüm ağladım ki ama çok şükür iyidi bebeğim bende de geçti bir anda korkma allahın izniyle iyidir bebeğin ❤️👼 bende artık birşey olduğunda bakmak okumak istemiyorum İnternet resmen insanın psikolojisini bozuyor.
Hamilelerdenbiri İlçede doktor yok kızlar en yakın pazartesi gidebilirim , ay içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ☺️
Hamilelerdenbiri @“Burcuilker1”#p29662909gerçekten şuan psikolojim bozuldu gerçekten çok teşekkür ederim