Prenseslerinannesiiii Fatma-00 umarım güzel haberlerini alırsın canım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏
Bidamla Fatma-00 hayırlı sonuçlarla karşılaşın inşallah . Alt karnınızda bi ağırlık bişey varmış hissi bi rahatsızlıl hissi var mı
Zeybal34 Fatma-00 canım bende vericem akşam 6 gibi eşim ısrar etti. Bende dedim tamam 30 unda da aynı saatte veririm birdaha. çok heyecanlıyımmm ayyyy.
1prensesannesi__ Fatma-00 haydi bu bekleyisine degsin insAllah canım ka saat oldu test vereli özelde mi verdin devlette mi
Mavimsii_56 Fatma-00 sistemden bak seni aramalarını ne beklion😂😂 sırf senn icin giriom valla catladım daha🤣🤣
Zeybal34 Fatma-00 8 buçukta verdiysen çıkmıştır aramazlar ki gidip sorman lazım bazı hastanelerde haber vermiyorlar mesela benim gideceğim yerde haber vermiyor. 2 saat sonra dolaşıp gidiyorum çıkıyor.
miniklerinannesii00 Fatma-00 telefon numarasını arayın laboratuvara bağlanın sorun gmail ile size sonuçları atmalarını isteyin. Ben hep böyle yaptım
tatlibebegim_ Fatma-00 özelin kendi sayfasına girip bakıcaksınız barkod vermediler mi size e nabıza düşmüyor çünkü
Fatma-00 Arkadaşlar hamileyim Rabbım isteyen herkese nasip etsin Rabbım kimseyi mahrum birakmasin Allah dualariniz için Allah razı olsun
Hndgn Fatma-00 oh on beş dk dur sonuç bekliyorum sizinle , rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlcakla inşallah , tebrikler 🤩🤩
Zeybal34 Fatma-00 hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sevindim sizin adınıza. İnşallah bizimde akşama yüzümüz güler be.😊🌹🤲