Zlyh3057 Yenidoğan döneminde bebek arabası olarak kabin boy kullanılır mı kızlar, yoksa travel olandan mı almak gerekir kafam çok karışık, pusetli almak istiyorum ama fiyatlar da çok uçuk. Yardımcı olur musunuz, sizler neler aldınız. fikirleriniz neler?
Mlsfcr Zlyh3057 ben civilden sadece puset aldım zaten kış geliyor eğer doğumunuz yakınsa yani nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama havalar illa soğuk olacak pek mümkün olmaz bebek arabası kullanmak kıştan sonra almak daha mantıklı gibi bence
Cinsiyettahminidolunayes Zlyh3057 puseti sevmeyip yatmayan cok cocuk var Sen istedigini al canim Mini elde tasinan anne cantasi var kışın da onu kullan portbebe
Tugbamf Zlyh3057 sen hangi araba ile rahat edersen onu al illa su olacak bu olacak diye birşey şart değil . Şahsen ben hayatta çanta tarzı birşeyde taşımam bebeğimi zaten belim kırılır . Ben pusetli aldim çokta rahat ettim arkadaşım direk kabin boy araba kullandı oda gayet rahat etti. Sen kendine göre karar ver canim. Kemer olayına dikkat edelim yeter ki hepsine yağmurluk takılıyor zaten
gzdehlal-36 Zlyh3057 ben yenidoğan o kocaman arabalara koymayı asla güvenli bulmuyorum bebek minicik oluyor kemerleri boşluklu kalıyor ve asla güvenli değil bu duruma gözlerimle şahit oldum arabayı kaldırsan indirmek için birisi sürerken bebek aşağı doğru kaydı ve annesi bunu farketmesi bile çok tehlikeli travelar pahalı geliyorsa da sık dışarı çıkacaksanız puset almanızı öneririm kesinlikle. Bir de bebek arabası için dolap uygulamasına da bakabilirsiniz çok temiz kullanılmış arabalar var piyasanın çok daha fazla altına satılıyor. Geçen hafta aldım bende ordan
Zlyh3057 Mlsfcr doğumum inşallah erken doğmazsa ocakta olacak, dediğiniz mantıklı aslında ama her geçen günde fiyatlar artıyor
Hil7889 Kabin boylara da adaptörle puset takılıyor. Bende cybex eezy twist 2 var yenidoğanı koyamam diye düşündüm puset de aldım. Kabin boy oturma kısmı çıkarılıyor puset bağlanıyor gayet kullanışlı ve kaliteli bir araba. Biraz fiyat yüksek ama değer verilen paraya.