Ecemm16 9 aylık serüvenin sonuna geldik🥺 bugün doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin🤲❤️ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🌸
Premsesko Ecemm16 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰❤️ darısı başıma henüz yolun çok başındayım 16+5 im çok yoruldum inşallah bende görürüm o günleri
Asuu-1 Ecemm16 Rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah 🙏 bende yarın doğuma gireceğim çok heyecanlıyım Duygusalım 🥹
yenibirannis Ecemm16 sağlıkla kıcagına al kavuş cnm kolay doğumların olsun bende yarın öğlen 1 de kavuşucam Allahın izniyle🙏
Ecemm16 yenibirannis amin inşallah 🤗 biz çok şükür kavuştuk darısı başınıza hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alın inşallah 🤲
Ecemm16 yenibirannis spinal oldum korktuğum kadar birşey yokmuş bebeği görünce bütün sıkıntı stres geçiyor🥺 sonrası ilk kalkış biraz zor oldu zamanla düzelicek gecicek inşallah❤️🤲
Ecemm16 mommys1 çok sağolun 🌸 ağrım var biraz ama çok şiddetli değil yürümekten korkuyorum sadece birazcık gayret edip bebeğim için kalkmam lazım diyip kalkıyorum çok daha kolay oluyor 💙 sizinde mi sezeryan