Merhabalar, bebişin biraz iri olması sebebiyle bugünü kararlaştırıp sezaryen günü almıştık. 38+3te yani bugün sabah kalkıp hazırlandık ve geldik. Spinale karar vermiştik ancak her ne kadar sinek ısırığı deseler de ben kaldıramadım. Canı tatlı bi insanım çünkü 🙈 sondayı da odada takıp ameliyathaneye götürdüler onda bile çır çır çığırdım. Çene ve omuzları eğip iğne yapmaya başlayınca o acı ve yakma hissi vs ben kaldıramadım titredim biraz da bağırdım ikinciye risk edemeyip genel anestezi yaptılar. Bundan gerisi çok daha kolay geçti inanın. Sütümde hemen geldi ama azar azar. Baş ağrısıymış ilk ayağa kalkmaymış ilk tuvaletmiş hepsi o kadar kolay geçti ki hep hafif sızı şeklinde o da olsun sonuçta yedi kat kesiliyor. Şimdi bebişim yanımda uyuyor ultrasonda 3900 ölçülen bebiş 3700 çıktı sanki beklesek olurmuş gibi. Ama sondayı bile kaldıramayan ben muhtemelen normali hiç kaldıramazdım her işte bi hayır varmış derler.
Bizim hikayemizde böyle oldu şu an ikimizde iyiyiz. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin ☺️