Kızlar bilenler bilir 40. Haftaya kadar hiçbir belirti olmadan geldim ne suyum geldi ne nişanım ne de sancım vardı🫠 doktor kontrolümüzde artık doğumun suniyle başlatılacağını beklemeye gerek kalmadığını öğrendik bir miktar okuduklarından tırssam da hep olumlu düşünmeye çalıştım. Kızlar tam 40+1 olduğum gün sabah 6 da yatışım yapıldı yavaş doz suni sancı başlandı ilk açılma muayenemde 2 cm açıklık olduğunu öğrendim muayene gittikten sonra mide bulantısı baş dönmesi yaşadım ve kustum bu çok iyi biseymis rahim açıldığını gösterirmiş🌸 sonrasında nst ve suni sancı eşliğinde hafif karın kasılmaları hisset diye başladım 20-40 aralıklarında ve ortalama 2 dkda bir gelen. 1 saat sonra tekrar muayenem yapıldı 3 cme cıkmış ve epidural yatıracaktım zaten paketimin içinde vardı onu söylediler ve epidurali beklemeye başladık takılması için. Açıkçası epidural takılırken 4cmdi tam olarak ve çok hızlı ilerlemeye başladı suni sancı dozu arttırıldı, daha sonrasında hafif uyuşukluk hali oluştu ve dinlenmek için en güzel fırsat tabiki yatıııış😋🥹 tekrar bi muayene edildim 1 saat sonra ve açılma 6 cm olmuş ardından tekrar yarım saat geçti saat 10.41di açılmam 8 cm olmuştu biz her geçen gün şok oluyorduk çünkü bisey hissetmiyordum sancı geldiğinde. Sonrasında suyumu patlattılar on dk içinde açılmam tam açılma oldu ve dogumhaneye alındım ebelerim o kadar iyiydi ki haklarını asla ödemeyem mükemmel ilgilendiler her anımda🤗 sonrasında doktorum geldi 30 dk içinde zaten ıkındım ve bebişime kavuştum mükemmel bir histi ve sadece 3 dikisim var darısı bekleyenlerin başına🧿🧿