Merveeenurrr Geceleri yatınca bacaklarım sızlamaya başlıyor. Bu sızlamadan uyuyamıyorum. Bu sorunu yaşayan , çözüm bulan var mı ?
2boymoms Merveeenurrr aynı şeyi ben yaşıyorum deli gibi bir çözümü yok ben bulamadım yani iki üç gecede bir ağrı kesici içiyor um öyle biraz rahatlayıp uyuyabiliyirum yoksa zombi gibi tüm gün gece ayaktayım
busraayksll Merveeenurrr Gecesi ayrı gündüzü ayrı zor cidden bende hem onlar hem Burun akıntısı boğaz acısı var 30 haftayim Allah yardım etsin inşallah hepimize ya
zeyshnn Merveeenurrr benimde oluyor, magnezyum verdi doktorum fakat benim geçmedi sabaha kadar uyuyamıyorum. Sıcak su tutuyorum duşta bir süre, gevşediğinde uyuyabilirsem ancak öyle uyuyorum.
Merveeenurrr 2boymoms geceleri uyku problemim vardı zaten ama bu bacak sızlaması beni çok aşırı yoruyor . Gece olmasın istiyorum yatma saati gelince resmen strese giriyorum
Merveeenurrr zeyshnn faydası olursa sıcak suyu da denerim yeter ki geçsin. Öyle kötü bir sızlama ki tarif daha edemiyorum
2boymoms Merveeenurrr doktora söyledin mi hiç burda gelenikle magnezyum eksiği olduğunda olurmuş diye okumustum
Hatice_1241 Ben soguk su tuyorum ayaklarima 35 haftalik im gece uykularim haram gunduz afedersiniz mal hibiyim cocugu okula goturmekte yoruluyorum
2boymoms Merveeenurrr Allah yardımcın olsun gece uykusunun yerini hiç bir şey tutmuyor doğumdan sonra geçerse rahatlarsın inşallah canım