Premsesko Arkadaşlar eskiden sadece kasığım batardı şimdi sağa veya sola yatınca o taraf kasığımda hafif ağrım oluyor. Göbek çevremde batmalar oluyor. Huzursuzum. Pruluton iğne oldum bugün belim ağrıyor 😣 hiç kendimde değilim. Geçecek mi bu günler
nurcakar03 Premsesko doktoruna danış canım biz yanlış yönlendirmeyelim şahsen benim o haftalarda ağrım yoktu o yüzden doktorunla görüş
linaa123 Premsesko sürekli bunları düşünürseniz hamilelik zehir olur size daha cok basındasınız yolun son aylarda daha cok olucak nefes almaya haliniz kalmıyor ne yazıkki dediğiniz ağrılar batmalar rahim büyümesinden olur doktorunuzun da dediği gibi kanamanız vs olmadıgı sürece korku teşkil edecek bence bir durum yok
Deletedmom_70 Premsesko korkma cnm ben onu kaç hafta yaşadım kanama alanım vardı ondan olabilir dedi doktor korkma bide rahim büyüyor çok şiddetlenirse acile yada doktoruna bildir en kötüsü doktorunu değiştir her doktor bir değil çünkü
Siyah_inci Aşırı derecede rahatsız edici bi agriysa bi acile gitmeni öneririm ama bu dönemlerde rahim büyüdüğü için böyle ağrılar batmalar normal diye biliyorum bende yaşadım zaman zaman korma bişey olmaz inşallah
Premsesko Siyah_inci aşırı değil şükür ama kendini hissettiriyor. Yani bu normal mi merak ediyorum açıkçası 😞
Kumru_6694 Premsesko kasık ağrısı yaşıyordum sağlı sollu ağrılar karnımda batmalar vs. Progestan ilac önermişti. Sizde bi sorun Dr nuza
Premsesko Kumru_6694 kullanıyorum progesteran hatta her hafta iğne de vuruluyorum. Normalse hiç üzülmeyeceğim beni korkutan anormal birşey habercisi mi acaba diye korkuyorum. Siz kaç haftalıksınız
Kumru_6694 Premsesko ben 32 oldum canım , içini ferah tut stres yapma zamanla değişik değişik yerlerimiz ağrıya bilir şuan bende mesela ayaklarım çok kötü zonklıyor , normal yani