Gulkar Folbiol kullanıyorum günlük 1tane aile hekimi günlük olarak ağır ilaç dedi kadın doğum doktorum günlük 1tane dedi kullananlar zararlı bir ilaç mi bu
Beyzanury1234 Gulkar diofol de çok iyi huylandıysan onu kullanabilirsin yada kullan bitir öyle yenisi al
mommys1 Gulkar folbiol evet ağır başka bi doktor folbiol yazdı diğer doktorda bu sana ağır gelir kendi kullandığına devam et demişti neofol kullan bence ben onu kullandım
Ftm_75 Gulkar bence kullanma canım git eczaneye 400qm olanlardan al o ilaç çok ağır kaç doktordan duydum bende ilk 1 hafta kullandım bilmedim ama doktorum çok kızdı
myangelson Gulkar ağır bir ilaç ben hamile değilken bile sağlık ocağı doktoru folatim düşük diye yazdı bunu ikiye bölüp iç veya özel folidoce marka ilaç var onu iç dedi. Hamileyken de zaten doktorum folidoce kullandirmisti
ezgilibaby Gulkar bir tane daha bile kullanma bebek için çok yüksek 5 mg bi araştır internete yazınca bile çıkıyor Max 400 ml kullanman gerekiyor yani aile hekimi bile gebe kaydı yapılırken asla kullanma diye uyarmıştı kadın doğum doktoru olarak nasıl veriyorlar bu ilacı hayret ediyorum.
TubaDMR4 Gulkar herkesin kan değerine göre değişir sizin vücudunuzun daha fazla ihtiyacı olabilir buradaki arkadaşların daha az ihtiyacı olabilir size git daha düşük dozunu al yada değiştir diyenlere kulak asmayın doktorunuzu dinleyin
Gulkar TubaDMR4 ilaç gerçekten ağır bir ilaç aile hekimi önermedi genetik testimde homosistein seviyemin yükselmesi gerektiğinden kullanıyorum iki haftam var kontrole maalesef daha içmeyeceğim haftada bir tane alayım yeter zor bir ilaç bıktırdı beni
ElifKarata Gulkar genelde bunu riskli gebeliklere veriyorlarmış. Banada bunu vermişti eczane sonra doktor regenesiz max verdi 5 aylık olduk hala kullanıyorm.icinde tüm vitaminler var tavsiye ederim
miniyo ElifKarata Aynen öyle ben de folbiol kullandım . Tip1 diyabet riskli gebeydim . Doktorum sana en iyisi bu olur dedi. Kan değerleriniz kilonuz vs herşey etken ilaçlarda
mimar_anne Bende hamileliğimi öğrendiğimde folik asit başla dedi acilde kan vermiştim eczacı da folbiol varmış sadece onu verdi bende yüksek mg olduğunu bildiğim için oğlumu takip eden doktorumuza sordum onu kullanma dedi folidays aldım onu kullanıyorum
ElifKarata miniyo evet oyleymis ama bana direk eczane vermişti . Madem yüksek niye veriyorsunuz normal gebeliklerde.
Hdemir1618 Gulkar bana aile hekimi yazmıştı ama kadın doğum kullandırmadı dozu çok yüksek diye farklı bir marka kullandım içinde başka vitaminlerde olan
tugba_2365 Gulkar ben folbiol kullaniyodum doktorum mg olarak yüksek buldu günlük 400 mg folik almam gerektiğinden değiştirdi.
Bgm_i Gulkar günlük alınması gereken folik asit miktarı 400 mikrogram. Bunu yiyeceklerden de tamamlıyoruz. Folbiol de 5 mg var çok çok fazla