asilinannesi_ anapanda12 eşimi yaklaşık 5 yıldır tanıyorum 1,5 yıldırda evliyiz 4 yıl sevgili kaldık 😌 karı kocadan çok arkadaşız, zevklerimiz, isteklerimiz aynı henüz hiç kavga etmedik bakalım daha çok yeni olduğu için olabilir 😁
Maryee 2018de tanıştık 2020de evlendik 2021de kızım geldi dünyaya 2023te de ikinci kızım gelecek hayırlısıyla 😊
Zeynep966 Bebisannneessi ya aynıyız 😍 sadece biz kızımızı bekliyoruz bizde eylül de evlendik üniversitese tanışıp 5 yıl sonra evlendik
Aysegul_my anapanda12 bizde ekimde 6. Senemize giriyoruz evlilikte tanişalıda yine ekimde 9. Senemizi dolduruyoruz ama şuan görsen sanki 9 senedir birbirini taniyan çift degilde yeni tanişmiş gibi bi dönemdeyiz sinir geliyo gördükçe vallahi 😁 bida dünyaya gelsem eşimi tercih etmezdim nedeni en çok ben yoruldum bu evlilikte ilişkide hep anne kuzusu olmasından kaynaklanan bi durum yuvarlanıp gidiyoruz işte 🤗 en güzel yanı bana iki evlat vermiş olması onlar benim için herşeyden üstün
Seraymesut anapanda12 2018 Mayıs ayının başlarında görücü usulü ile tanististik Mayıs ayının ortasında söz yaptık 6 yıllık evliyiz deseler ki tekrar evlensen yine eşinle evlenir misin diye 40 kere evlenirim çünkü her şeye koşuyor ev işleeine yardım ediyor her şey yapıyor dünyanın en iyi eşi Allah razı olsun kem gözlerden saklasın nazarlar değmesin
Nurr_22_22 yoncagns1 aile evinde zor oluyor şükür benim ailem kızımı çok seviyor hiç yük oldunuz bize demediler ama evimi ozluyorum kendi duzenimi ozluyorum bizim durum fare deliğe sigmamis kıçına kabak bağlamış hesabı oldu
yoncagns1 Nurr_22_22 aynen öyle canım çok şükür benim annem babam da hiç yükuz gibi davranmadilar bu Zamana kadar tam tersi hep yükümü hafifletiyorlar ama kendi evim düzenim bir başka oğlum bile kendi evimizi seviyor istiyor
anapanda12 Syma_07 ayh ne güzel benim kızımda 2 ay 20 günlük. Sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 huzurlu mutlu yuvalar dilerim
anapanda12 Tipitip maşallah barekallah çok güzel Allah bozmasın huzurunuz bol olsun sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰
anapanda12 Aynurum ayh şu meşhur tarih kıyamet sapanca falan kıyamet günü diyorlardı sizin için başlangıç olmuş ne güzel mutluluğunuz daim olsun
anapanda12 Hatisss Ağlamamak için zor tuttum kendimi… Rabb’im yâr ve yardımcınız olsun inşallah bol bol dua edeceğiz elbette sizde “Sümmes sebila yessarahu.” Ayetini okuyun kolay doğumunuz olsun kızınız uğurunuz olsun herşey güzel olur inşallah 🦋