anapanda12 eşimle 18 yaşında tanışmıştım. 7 senelik birliktelikten sonra evlendik 3. Yılımızdı. Toplam 10 yıl birlikteydik. Birbirimizi seviyorduk ama eşime bşy oldu psikolojik sıkıntılar yaşadı. Belki de ayağına biri de takıldı bilmiyorum. Kimsenin anlayamadığı bir şekilde hamileliğimin 5.ayı beni artık sevmediğini boşanmak istediğini söyledi ve dava açtı. Kafası o kdr kötüydü ki iftara atacak konuma geldi insanlar benden nefret etsin diye bende anlaşmalı boşanmayı kabul ettim. Şuan kendisi majör depresyon tedavisi görüyor ve ara ara bana mesaj atıp sen çok iyi birisin ben eski ben değilim kafam gidip geliyor sen mutlu olmayı hakediyorsun kızıma iyi bak ben yakında ölürüm falan diyor. Bazen ağlıyor bazen gülüyor. Nazar mı değdi i, biri büyü mü yaptı, beni üzdü diye ahım mı tuttu bilmiyorum hiç iyi değil. Şuan 36. Haftamdayım. O merhametli vicdanlı 10 yıldır tanıdığım adam yok artık. Çok zayıflamış, çökmüş ve hissizleşmiş. Annesine bile git diyormuş. İmansızlaşmış birazda her şeyi sorguluyormuş. 10 yıldır sevdiğim adama noldu bilmiyorum. Kendi ailesi bile anlamlandıramıyor. Kaynanam allah razı olsun çok uğraştı ama ailesini bile umursamadı. Sevmiyorum zorla mı diyor. Kalbi benden uzaklaştı bi anda. Ama benim kalbim hala soğumadı, kavgamız hiç olmazdı ki bıktırdı beni diyim. onu hala çok seviyorum ve üzülüyorum hamileliğim çok kötü geçti. Okuyanlardan dua bekliyorum. Doğumuma az kaldı. Benim için dua eder misiniz? Çok korkuyorum 😢😢