Zeynep966 Hastanede çekilmek istiyorum ama logusa takımları gereksiz pahalı beysz bir minik elbise birde inci taç alsam olmaz mı sizce
bebikveben Zeynep966 tabii ki de olur. Tertemiz ve zarif bi kıyafet de yeterli. Maksat anı kalması zaten. İlla dantelli kocaman bi lohusa takımı bence gereksiz.
Ruyammmm Zeynep966 Ben de öyle hazırladımmm aslında mevlitte giymek icin almıştım ama sonra hastanede fotograf çekiminde de giymeye karar verdim. Fakir kollu beyaz tülden diz altı bir elbise üzerine de beyaz kurdeleli bir taç aldım bujiteriden. Lohusa takımları bana da gereksiz geliyor sonrasinda giyilecek birşey de değil
adatuna Ben lohusa takımlarını çok kro buluyorum açıkçası dantelli incili felan beyaz bir gecelik aldım üstüne de lila sade bir sabahlık öyle fotoğraf çekicem
Zeynep966 adatuna bencede mantıklı ama benim begendiğim elbise biraz kısa hafif diz üstü saçma olmaz dimi
Ruyammmm Zeynep966 https://ty.gl/ukbs7frs4l Bu elbisenin linki ben 510a almıştım şuan düşmüş fiyatı. M beden gayet geniş dökümlü duruyor bayağı zayifsaniz s alabilirsiniz ben şuan 1.70 boyunda 70 kiloyum
Ruyammmm Zeynep966 tacı çarşıda bir takıcı bujiteriden aldım deneyerek internette cok çirkin seyler var
adatuna Zeynep966 benim de öyle beyaz diz üstü. Canım ne giymek isterse onu giyerim neye göre saçma 😂
Mervemerii Ben lcwdan sabahlık aldım içini ve altını da ayrı aldım.Lohusa takımlarını bende pek beğenemedim😒
Zeynep966 Ruyammmm çok güzelmiş beğendim canım ama bedeni kalmamiş 38 haftalık oldum bende inşallah hemen gelir bende alırım dediğin gibi mevlütte de giyilir 67 kiloyum sanırım m beden olur
Sinemphotographyy Bir fotoğrafçı olarak bu durumu onaylıyorum 😍 Sade, zarif ve çok şık kareleriniz olur ❤️ Şahsen bende beyaz elbise tercih edeceğim.
Sinemphotographyy Zeynep966 şuan hastane çekimi fiyatım 3500₺-4000₺ civarı hastanenin uzaklığına göre değişiyor canım. İstanbuldayım ben ☘️