Biraz uzun yazıcam her detayı çok güzel çok özel bir doğumdu bence 🧿🤰 Pazartesi günü sabah kahvaltı için 3 yaşındaki oğlumla ekmek almaya gitmistik hicbiseyim yoktu gelince sofraya oturunca bana sancilar girmeye basladi ara ara yokluyor diyo önemsememistim sonra dedim öglene doğru bi takip ediyim çünkü şiddetlenmişti saatte 2 veya 3 giriyordu ama çok kısa 10 15 saniyede gectigi icin yok dedim bugun dogurmam heralde sonra aksama kadar boyle devam etti aynı zamanda wcde akıntım vardı sümüksü nişan denilen akıntım azar azar geliyordu bu arada hep pilates topunda daireler çiziyordum ve hurma yemiştim günde 3 4 tane sonra akşam oldu esim 8 bucukta geldi o gelince takip ettim yine bir saatte 4 oldu sancı sayım dizi vardı onu izliyordum ömer dizisi bitmeden duşa bile girmek istemiyordum 😂😂 neyse sonra dizi bitmesine az kaldi 15 dk vardi koltukta otururken pit diye bisey oldu asagida Ayy dedim bişey düştü 😂 sonra wc gittim baktim suyum gelmis nişan tamamen düşmüş sonra eşime dedim suyum geldi hadi gidiyoruz bi yandan da ağlıyorum suyum geldi diye heycanlıydım 😂 sonra dusa girdim hemen yola koyulduk dörtlüleri yaktık vınnnn hastane uzak 40 dk falan gittim giris yaptim derken saat 00:00 oldu ayın 26 sı kandil günü 🥰 tam 4 cm açılmayla giris yaptım 10 dkda 7 cm di dedim ebeye kakam var benim asla dedi bu açılmayla tuvalete gönderemem bez koydu yapcaksan buna yap diye mecburen yaptım çok utandım ama asla utandırmadılar kalktım kendim kaldırdım kaka yaptığımı farkedince 😅 sonra tekrar bez koydu dedi yine gelirse yap asla tutma bebeğin olabilir sonra ıkındım tekrar sancım geldiğimde yine yaptım dedim hayır hicbisey yok suyun gelmeye devam ediyor dedi sonra 9 olmuştu ara ara geliyordu sancim ebe dedi hazırmısın masayı açalım açtılar sancın gelince ıkın iyice dedi son gücümle ıkındım biran önce bitsin istiyordum 2. Ikınmamda kızımın kafası geldi sonra dedi asla ıkınma zor tuttum çok ıkınma hissim vardı sonrasını ebe ben çekicem dedi çekti ve bitti bebeğim kolay doğdu diye cok mutluydum ama ben dikiş konusunda daha zorlandım resmen dayanamıyordum bi yandan kızım çok güzel ağlamaya başladı ve sağlıklı şükürler olsun herşeyi unutturdu 🥹 çok güzel çok kısa bir saat icinde dogurdum ama boyle uzun bi hikayesi oldu şimdi emzirdim ve karşımda uyuyor dünyanın en güzel hissi 🥰 bu acılar ağrılar herşey bebişlerimiz için Allah isteyen herkese kolay sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah sevgiyle .. 🌸🩷