bambiriver11 smnbr valla ben şuan 29+6 haftadayım , sola yatıyorum ama gece bazen sırt üstü uyanıyorum yüz üstü hariç her şekilde yatabiliyorum
Sibel_g Bende sola yatmaya dikkat ediyorum ama uyku arasında illaki sağ veya sırt üstü uyuyabiliyoruz. Kızlar eskiden biliniyor muymuş Allah aşkına annem kaynanam hep der biz hep sırt üstü yatardık diye 😅
QueenMother Humeyraa23 yaaa☹️Daha küçük diye bişey olmaz dediler 4. Bebeğim olmasına ramen acemi gibiyim unutuyorum öncekilerde nasıldı ne yapardım çok tuhaf
Alexab smnbr yüz üstü yasak, sırt üstü yasak 😃 zaten geriye bir tek sağ-sol kalıyor. Ben artık 1 saatte 1 bir sağa bir sola doğru yatıyorum. Bunun için de hamile yastığı kullanıyorum faydası oluyor. Bir süre sonra kalçalarınız ağrıyor çünkü.
duygu26 smnbr kan daha fazla ponpolanmasi için bebeğe kan akışı fazla gitmesi için sola yat dedi doktorum
Hatisss smnbr aynı durum bende de var. Sağ tarafa yatarım hep ya da sırt üstü. Sol sorlanıyorum ama mecbur bi sağ bi sol gece döne döne uyuyorum. Hep sol olmaz ztn yastıklarla destekleyerek uyuyorum.
mrsmom_ ikizler_ sirt ustunun ne sakıncası var acab ben hep öyle uyuyorum 17. Haftamdayim ama sikinti olmaz inşallah 😔
ikizler_ mrsmom_ kan akışı yavaşladığından bebeğin beslenmesi, oksijen alımı yavaşlayabilir anneyi de bayıltabilir.haftanız ilerledikçe kendiniz zaten rahatsız olursunuz, bayılma hissi vs gelebilir.
Zeynpp49 Gul1616 bende de oluyor hala arada ama magnezyum kullandığım zaman azaldığını gördüm alakası var mı bilmiyorum tabi ki. Bide siyatik ağrıydı adını yanlış hatırlamıyorsam hamilelerde görülebiliyormuş
Alkaan5561 smnbr 30+4 başından beri sola yattim ama artık sağa da yatıyorum çünkü nefes darlığı cekiyorum ve kalça ağrısı oluyor ve sağda daha rahat uykuya dalıyorum nedense😁
Mdnozl smnbr bende başlangıçta çok takıyodum buna sonra doktorum sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat hiç birşey olmaz dedi. Bende hep sırt üstü yatıyodum. Zaten 28 haftadan sonra istesende istediğin pozisyonda yatamıyosun 😔 birkaç gündür bel ağrısı bastırdı iyice
e_blue_sky_a smnbr sola yatınca kalbim ağırlaşıyor uykum kaçıyor. Sağa yatıyorum ama gece sola da dönüyorum