bebegimhayalim Bu sigorta paketini yaptırıp detaylı ultrason yaptıran varmi sigortaniz karşıladımı. İkili tarama vs karşıladı ama detaylı karşılar mi bilmiyorum ?
Gumus25 bebegimhayalim detayliyi karşılamıyor benimde anadolu sigortadan var. Tamamlayicilarin hiç birinde olmuyor diye biliyorum
Elaclkk bebegimhayalim ikili taramayı karşılıyor. Dörtlü tarama ve detaylı ultrasonu karşılamıyor. Bu üçünüde yaptırdım şu an olsa dörtlüye ekstra ücret vermezdim zaten detaylıyla arada üç hafta oynuyor dörtlüye vereceğin ücreti detaylıya verebilirsin.
esra1791 bebegimhayalim karşılamıyor detaylıyı cnm 2. hamileliğim ikisimdede kendim ödedim anadolu doğum paketli sigorta
bebegimhayalim Gumus25 hadi ya Bi duydum ama emin olamadım, peki nerede yaptırdınız ben univde yaptırmayı düşünüyorum ücretsiz fakat hangi bölüm ve randevu için doktorumu mu kagit vs vermesi gerekiyor acaba
Gumus25 bebegimhayalim kendi doktorum zaten perinatolog. Ücretli olarak ona yaptırdım univ hastanesinde nasıl oluyordur bilmiyorum tam ama bölüm olarak perinatoloji bakıyor.
bebegimhayalim Elaclkk hadi ya dörtlüyü de karşılamıyor yani… Peki tesekkur ederim ben de öyle yapayım o zaman detaylı ya gireyim daha mantıklı arasi yakın nasıl olsa dediğiniz gibi
Elaclkk bebegimhayalim detaylı için devlete gitmiştim belki sura bulabilirim diye maalesef devlette neredeyse sıra 2 ayda geliyor devletteki doktorda aynı şeyi söyledi onun yerine detaylıya verseydin ücreti diye bende aynı fikirdeyim 🌸