Meryem2407 Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim. Son zamanlarda uykumda sağdan sola veya soldan sağa dönerken karnımın için acıyor bazen bu normal midir, başına gelen var mı?
Tazehamis44 Meryem2407 evet canım normal ağrı oluyor ilerleyen haftalarda daha şiddetli oluyor hatta bişey batıyor gibi
Kanalize Meryem2407 32+5’teyim uzanırken ani kalkma ve sağa sola dönmede bıçak saplıyorlar sanki göbeğimin altına ve ben 5 kilo aldığım halde böyleyim ağırlaşmadım bile ama böyle oldu kemiklerimin ağrısından bahsetmiyorum bile🙈
Matmazelbebi Meryem2407 Evet çünkü içerde kemikleri gelişen bir bebiş var. Ani hareketlerden sakının. Ağır ve yavaş kolunuzdan destek alıp kalkın. Birden fırlarsanız özellikle ileri haftalarda daha çok can yakıyor 🥺🙈
Dolunya Kadin olmak cok zor içinde insan böyuyor bazen ani hareketle elektrik çarpiyor gibi oluyor sani bazen bağırsağın kopuyor gibi oluyor 😂😂😂
Meryem2407 Matmazelbebi hiç ani hareket yapmamaya çalışıyorum farkında olmadan yapsam bile eşim anında müdahale ediyor sağolsun benden daha temkinli bu konuda 😀
Samiree Meryem2407 evet ya ben 27+3 um her döndüğümde uykudan uyaniyorum agridan. Simdiden boyleyse gorecek gunlerim var qaliba😁
Meryem2407 sydake o çok normal bende de vardı magnezyum kullanmaya başlayınca bayağı rahatladım kullanmıyorsaniz eğer öneririm