hllhsnonlmz18 Kızlar selam aşılama yaptıralı 13 gün olacak iki gün sonra kanda Beta Hcg bakılacak ama ben çok heyecanlıyım evde test yapsam doğru sonuç verir mi
Kkklelp hllhsnonlmz18 inş pozitif görürsün cnm adet olucakmış gibi ağrıların oldumu benim adet olucak gibi ağrılarım var
tatlibebegim_ hllhsnonlmz18 ben 10.gün test yaptım çok silikti 11.gün yaptım daha koyuydu 13.gün kan verdim 36 çıktı çok şükür tuttu 2.de inşallah seninde tutar
hllhsnonlmz18 Busumt aslında bi tarafım önce kan ver diyor bi tarafımda çok heyecanlı bir an önce sonuç almak istiyorum bakalım beklicem artık kesin sonuç almak için
Gamzegll Kkklelp Benim adettim 3 gün gecikti ama müthiş adet sancısı çektim doktora gittim adet söktürücü yazdırmaya keseyi gördüm geldim 😊😊 yani belirtiler tıpatıp aynı
hllhsnonlmz18 Kkklelp inşallah ya bende hissediyorum adet ağrısı gibi ayrıca benim göğüslerim çok hassaslastı şişti ve dokununca acıyor umarım bu pozitifliğin işaretidir
Gamzegll Kkklelp Ben aşılama olmadım ki zaten ister tüp bebek ister aşılama ister doğal yolla gebelik olsun belirtiler aynı olur ama benim adet sancım yumurtlamadan bir hafta sonra başladı