kncbalm123 Sevil5757 ilk gebeliğimi hatirlamiyorum ikinci gebeligim 16 haftada hissettim şuan 20+5 haftalığiz
Mucizem2024 Sevil5757 Ben yeni 23’cu haftama girdim sukurler olsun 🤲🏼♥️ 10’cu haftamda hissettim ama neyin ne oldugunu bilmiyordum ozaman 🙈
Raise Ben 3 gebeliğim 20 haftada hiss etmeye başladım şimdi 23 haftalık resmen karnımda futbol oynuyor😃
Fatos43 Sevil5757 18+5 im bugün ilk defa karnıma dokunmuyorken hissettim 🥺🐣 16 ve 17lerde karnıma dokunuyorken nabız atar gibi bir şey hissediyordum 😍
Bibebek Sevil5757 20.haftaya yaklaşıyorum ve halen net hareketlerini hissedemiyorum kızımın çok hafif kıpraşmalar oldu sanki ama sanki hep uyuyormuş gibi geliyor ve korkmaya başlıyorum net hissedemediğim için hareketlerini
Sevil5757 Cinsiyetimiz kiz kızlar bir hareketini hissetsem rahatlicam inşallah en yakın zamanda hissederiz
Melike_babyyahya Merhaba bende 18.haftamdayım hala hiss etmedim. Bazen karnımda sol tarafda baloncuk patlıyor gibi sesler geliyor yani öyle hiss ediyorum bebeğim hareket ediyor olabilir mi. İlk hamileliğim anlayamıyorum bu yüzden.
Sedacaner ParodiMom bana da hafif bir endişe basmıyor değil bilmekte zor her bi durumu ,başınıza ne gelecek hepsinin farkında olmakta zor 🙃 benimde 8 yaş var arada,oğlum var abi olmayı bekleyenn
ParodiMom Sedacaner Sanırım bu süreci bilmenin getirisi çünkü İlk çocuk da yaşamadım bunları umarım endişeler yerini mutluluğa bırakır