Sevil5757 18+2günlük hamileyim benimle aynı hafta olanlar nasılsınız kızlar sizler kaçıncı haftada hissettiniz hareketlerini?
Yenibirannee Sevil5757 Ilk gebeligimi 16. Haftada hissettim Gebeligimi 18. Haftada hissettim net olarak 🥰
Burcuilker1 Yenibirannee bende 16+4 dün hafif bi kıpırdama seğirme oldu ama emin olamadım çok güzeldi sadeve saniyelik mutlu oldum ben birşey daha sormak istiyorum bazen göbeğim çok şişiyor bazen iniyor mesela 2 gündür normal fazla şiş değil bu durum normal öi🤭
Cansu-can Deletedmom_70 ben de seninle aynıyım ben hissetmeye başladım:)) dinle bol bol karnını bı şeyler ye uzan
Yenibirannee Burcuilker1 evet gayet normal. Bebis buyudukce siskinlik olcak yer olmayacak merak etmeyin hep sis olcak hahaha 🤣😁😁😁
aysegullozdm Burcuilker1 o çok normal 😅Bende öyle diyordum benimkide o haftada bir şişiyor tekrar inioyrdu şu an 20+2 tamamen sabit şiş durumda 🤩🤩Ve hatta kızım yanlarıma da yayılmış bile gözle görülebiliyor 🥱🥱🥱
Burcuilker1 Yenibirannee ya evet şişti ama dük ve bugün bakıyorum diyorum Allah allah bugün küçük bi rahatlama geldi ajahaj 🤭 günlerdir şiş sanki 6 aylık gibiydim şimdi göbeğim inik
Onattt Sevil5757 19. Haftada hissetmeye başladım ufak ufak bugün 23. Deyiz maşallah iki dk durmuyor dışarıdan da hissedilir hale geldi artık tekmeleri 😇
NewbieMommy Sevil5757 19.haftamdayım 1.5haftadır soluma yatınca sol kasık tarafımda seğirme gibi, pıt pıt atma gibi şeyler oluyor ben başka birşey sanıyordum ama buradaki hanımlar bebek olduğunu söyledi🤭
aysegullozdm NewbieMommy hahah 😅😅Benimkide öyleydi şu an göbek deligimin üstünde veya altında pıt pıt yapıyor ve bazen çok karnım doydugunda aşırı hareketleniyor elimle de hissediyorum 😅😅
Burcuilker1 aysegullozdm ayy kızçe 😍 benimkimde erkek dendi sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza valla eşimde bende bi hafif korltuk Allah allah neden diye ama sevindim normal olmasına zatwn cumartesi kontrol var bakalım ne alemde sıpam 🤭🤭👼
NewbieMommy aysegullozdm dışardan hareketlerini görebilceğim zamana hemen gelsem keşke 🤭 benimde genelde tokken sola yatınca oluyor 😅
Elzem07 Sevil5757 15 te cok cok hafif hissetmeye başlamıştım suan 28, utanmasa karnımı yarıp çıkacak😁