Asena0307 Tugba1085 ben cok nadir duydum ve kendi bebegimede nadir olan isimlerden vevdegisik isimlerden koymak istiyorum 😊
Hayal-umut Bizde aynı durumdan ya kınıyoruz 32 haftalık olduk umut isminin yanına bir isim bulamadık 😐
Tugba1085 Tutim zor zor anam adam kendisi zor... Koç burcu sağolsun😐😐 öyle bi denk getirdiki oğluda kendisi gibi Koç burclu olacak🤣🤣... cok farklı anam bizim fikirler... ben modern o eski usül
Tugba1085 Tugce60 sülale de 3 hamiş var... benden 5 hafta önce doğum yapacak kuzenin oğlu ayaz olacak🤗 bu isimde kaydı ellerimden😅
Tugba1085 deletedmom947 kız olaydı hemen hazırdı😅 erkek gercekten zor.... çok sabırsız biriyim ben 40 hafta nasıl beklerim onuda bilmiyorum 😅 32. Haftaya kadar bulunması lazım vallahi cıldırırım.. yada ben buldum budur derim🤣😅
Elifbilir Bizimde oğlumuz olacak 27. haftaya girdik ama karar veremedik daha kızım var adi büşra onda da çok zorlanmistik 😉😉
Fundaduru Benimki erkek olsaydı direk belliydi ama 2. Kızım geliyo içimde kaldı valla 3. Erkek olursa inşallah o zaman koyarız GURUR☺️ İlk kızım Nehir ikinci Nil olcak inşallah
Cantanem44 Tugba1085 doruk ismini kuzenimde koyacaktı okulda öğretmen kendisi doruk diye ortaokul öğrencisi varmış arkadaşları Moruk diye lakap takmışlar o isimden soğumuş ilerisi içinde düşünmek lazım🙄