ruveyda123 Kızlar 14 haftalık hamileyim günde 2 3 kere lekelenme şeklinde kahverengi akıntı geliyor normal mi? Doktor en son ki kontrolünde her şey normal demişti ertesi gün geldi. İlk hamileliğim yardımınıza ihtiyacım var.
myangelson ruveyda123 düşük önleyici ilaç kullanmiyorsan acile gitmelisin düşük önleyici ilaç başlanabilir
hsizyl ruveyda123 dikkate alınması gereken birşey benim 5 haftadan 26.haftaya kadar ara ara geliyor 6 doktora gittim belkide hepside tehlike arz edecek bir durum yok dediler rahmin içine dışına flan bakıyolar ama kahverengi akıntı kanama demekmiş doktorum söylemişti dikkate alıp doktora gitsen iyi olur
Busra4533 ruveyda123 bende de gelmişti doktor mutlaka progeston kullanmalıyız dedi hala kullanıyorum 35 haftalık oldum 36 da bırakıcaz dedi riske atma doktoruna danış mutlaka 🌸
ruveyda123 myangelson daha önce progestan kullandım 1 ay kadar önce sonra bidaha hiç şikayetim olmamıştı doktorda her şeyi serbest bıraktı son kontrolümde kontrolden çıktıktan yarım saat sonra geldi
myangelson ruveyda123 bu tür lekelenmeler gebelikte düşük tehlikesi olarak görülür doktorum öyle diyordu bana o yüzden doktora gitmelisin
hsizyl Mercimeek yok inanırmısın herşeyi sordum doktorda anlamadık şuanlık sorun görünmüyomuş dikkat et dedi yine sancın olursa flan gel dedide biraz önce günü gelsede doğursam 😂 ip üstünde yaşıyor gibiyim