Nzlcncncn Ya 15+2 gebeliğim ve ilk gebelik(bir kürtajım var). Ama zaten 78 kilo bi karıyım 😂 karnım da çıktı yani kıyafetlerim falan asla olmuyo. Neyse sonuç olarak az önce karnım da hareket oldu ya hissettim mi acaba ya yoksa sallıyor muyum 😂
Yazmelegi_ Nzlcncncn 18 de segirme hissetmiştim ben 20 de hareket hissetmiştim belki erken de olabilir siznki
busrakrhn9 Nzlcncncn üzgünüm uyduruyorsunuz 😄😄 bende öyle sanıyordum ama minik gaz kasılmaları onlar ve her hareketi bebek sanmamızdan
crazymommy Nzlcncncn Ahahaha soruşun tatlılığı peki 😂😂😂 Kendine de sallıyomuyum demezsin yaa 😂😂 Ben 15-16 haftalarda minik şeyler hissediyodum ama asla bebek diyemedim yani bağırsaktır falan dedim hep 17 nin sonunda 18 in ilk günü resmen fıkır fıkır içimde bişey döndü nektarin yemiştim bisürü. Ondan heralde. O günden beri de durmaksızın hareket ediyor minnağım Yani bebek oladabilir 2-3 haftaya tamamen artık hissedersin bebekse 😍
Nzlcncncn Yazmelegi_ aslında böyle kalp atışı gibi bi iki pıt hissettim ama umursamadım işte az önce böyle değişik bişey oldu analık içgüdüsü öyle düşündüm napim 😂
Nzlcncncn adatuna evet özümde de az şişkoyum yani etine dolgun diyim 🤪 1.68 boy 76 kiloydum gebe kaldığımda. Neyse bence hareket etti ben öyle düşünmek istiyorum 😂
busrakrhn9 Kalp atışlarını şimdiden hissetmek daha zor 😄😄 az sabredin uyutmayacak sizi hareketten zaten
Nzlcncncn crazymommy ahshgsgs ben derim 😂 valla ya sallıyom yada anayım en hissederim diyesim geliyo 😂
Papatya_kokuyo5 Nzlcncncn üzgünüm ama o gaz sancısı bende o haftalarda gaz sancısını bebek hareketi sanıyordum doktor gaz sancısı demişti
Papatya_kokuyo5 Nzlcncncn ah ne tekmeler hissedeceksiniz merak etmeyin yeter ki sağlıkla belsin bebişlerimz
Matmazelbebi Nzlcncncn 14te hissettim ben o hissettiğin bebiş gaz hareketi falan değil herkes öyle diyecek şimdi sanki önceden sürekli gaz hareketine sahipimişiz gibi sjdjdj
Nzlcncncn Matmazelbebi valla buradaki kısçelerde gaz diyo işte bende kararsız kaldım sallıyom mu gaz mı bebiş mi bilmiyorum artık ahsgga😂🌸