Miss Gulcag sana ve bebeğine güç kuvvet diliyorum tekrardan 🙏 meleğin çok güçlü merak etme aklından bütün herşeyi at pozitif düşün iyi düşün iyi olacaktır bebeğin doğumuna gününde sağlıkla gelicek inşallah sana acil şifalar bol sabırlar dilerim bebeğin için endişelenme onu mutsuz etme çok iyi olcak inşallah onun o minik kalbi sana kavuşmak için gün sayıyor 👼
Gulcag Miss çok ama çok tşkr ederim öyle iyi geldi ki sözlerin hep pozitifim asla kötü düşünmedim zaten o bana rabbimin hediyesi o bana ben ona sımsıkı tutunacağız sonuna kadar zamanında sağlıkla gelsin diye herşeyi göğüsleyeceğim 😇 allah senden razı olsun gerçekten çok mutlu ettin beni Rabbimde seni mutlu etsin 😍😘
Cemreemine Gulcag sende hayirla alacaksin kucagina Rabbim bizi bu sekilde imtihan ediyor ve kazanan biz olacagiz insaAllah az kaldi insaAllah mukafati cok guzel olucak cennet kokusunu icine cektiginde hepsi gecicek eminim 😊
Cemreemine Gulcag yatis veriyolar surekli kuzum eve vercegimiz ilaclar ise yaramaz diye sonra cikiyoruz yine ayni tekrar gidiyoruz perisan olduk gercekten bi de burdaki hastanelerde yetersiz doktorlarda annem geldi bana bakmak icin iste doktor tek guzel yonu rahim agzin saglam duruyo yoksa coktan dusmustu dedi hatta acikca dediki bobregin dayanmicak 9 ay dedi curume baslicak gebeligi sonlandiralim dedi bende hanu stend takilcakti dedim o rahatlatcakti dedim onu da urolog bu durumda kesinlikle takmam demis Allah a sigindim insaAllah bisey olmucak inaniyorum
Gulcag Cemreemine sakın ameliyat olma ne demek bebeği almak ya dayanacağız kuzum öyle şey mi olur 😔 keşke başka bir yere gidebilsen ben en son bir Prof’a gittim o zaman ilk zamanlardı çok az ağrım oluyordu ilk söylediği dayanmak zorundasın bebeğin için oldu o sözü unutmuyorum sıcak suyla ağrımı kesen de kendisi bacak arama koyduğumda daha çabuk işe yarıyor vermidon verdi 4-5 saat aralıkla içiyorum onun dışında maalesef hiç bşy işe yaramıyor 😔 inşallah geçer kuzum ağrın azaldığında bebeğin rahatlatacaktır Rabbim ağrılarını dindirdin inşallah sıcak suyu mutlaka dene nereye gidersem götürüyorum yarım saatte bir sıcak suyu yeniliyorum faydasını görürsün kuzum damarı genişlettiği için rahatlatıyor kasılmaları 😔
Gulcag Cemreemine geçmez mi kuzum kokusunu bir çeksem içime hepsi bitecek çok az kaldı biraz daha dayanıp kavuşacağız inşallah teyzesi 😍😇
Cemreemine Gulcag deneyim o zaman kuzum bende sicak suyu sicak su ilk bende agriyi daha cok artirmisti korktum koyamamistim simdi koyabilirim insaAllah esim cok uzuluyo halime hatta sancim ciktiginda alin bebegi zarar veriyo gozumun onunde her gun aci cekiyo dedi sonra kalp atisini acinca doktor agladi bana dayanabilirsin dimi dedi bende tabiki dayanicam dedim insaAllah gecicek yani sabredicez ve gecicek az kaldi Allah in izniyle
BusraNurAnne Gulcag hamileyken soylenen her soz okadar agir geliyoki nornalde olsa kiyamet kopariim siz kimsiniz beni uzersiniz diyecek insanim ama hamileyken oyle olmuyo hislerin farkli sinirlerin farkli oynuyo bazen gercekten yapilanlar agir geliyo ben 2 bebegimi kaybettim suan hamileyim cok sukur bir sıknti yok ama hep korku icindeydim anlamiyorum tecrubesiizm gurbete evliyim ne ana var ne baci insan istiyoki aileni birakip geldigin aile sana sahip ciksin karsilik alamayinca cok koyuyo ve maleseff herkeske benzer sorunlar var Allah ıslah etsin sizde haklisiniz bosuna uzuyoruz kendimizi çok gecmis olsun sizede bebeginizede Allahtan acill sifalar diliyorum ...
Gulcag BusraNurAnne aşkım dedim ya lafım yok haddime değil İnan anne ne yaşarsa bebekte yaşıyor üzülünce ağlayınca yıpranıyor evet çok zor gurbet ama değmez ben günlerdir hastayım bir kere eşimin ailesinden arayan soran yok eşim yanımda yeter kimseyi takmıyorum takılacak şey değil hepsi geçiyor bebeğim azıcık iyi olsun yeter diyorum bu sabah hareketiyle uyandım sadece 3 saat uyuyabildim çok şükür diyorum hareket etti şu an dünyalar benim 😍 sende sıkma canını lütfen geçip gidiyor gurbette sıkıntıda bitecek hayırlı doğumlarımız olsun yavrularımız iyi olsun.
AcemiAnneee Gulcag canım anladım ne demek istediğinı ama bende bu skldm bunaldım postlarından olan rahatsızlığımı ifade ettım
Gulcag AcemiAnneee anladım kuzum ama amacım öyle bşy değildi gerçekten 🙏🏻 Bende kızıyorum bazen hemen okuyup bunaldık yazana benim ki öyle bşy değildi. 😇
tomurcukannesi Gulcag çok geçmiş olsun umarım sağlığınıza kavuşursunuz.. sizi çok iyi anladm amacınız şunu bunu yazmayın demek değil. Halinize şükredin diyosunuz.. evet herşeyin başı sağlık. Umarım herkes kendine dönüpte benden kötüleri varmış bu halimede şükür diyeblir.. allahım kimseye içinde bulunduğu durumun beterini yaşatmasın. Acil şifalar diliyorum size
Gulcag tomurcukannesi çok tşkr ederim canım benim. Aynen öyle değmez geçecek diyip yavrusuna sarılsın herkes çünkü Rabbim sınıyor her şekilde insanı şükür edilip biraz hoş görmek gerek diye düşünüyorum yavrum iyi olsun sağlıklı olalım gerisini bir şekilde atlatırız 😇
Amargi_nes Gulcag içimi yaktin canm yaa :( Allah şifa versin insllh bebeginde sende sağlığınıza kavusursunuz. Stresten uzak durmaya çalış. Biraz guc ver kendine canim. Allah bebişi sana ve babasina bagislasin. Saglikla kazasiz belasız dogurursun insllh 🙏🐰😘
Gulcag Amargi_nes kuzum çok sağol geçecek bunlarda Emin’im bebeğim için dayanmak zorundayım çok tşkr ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻😇
Amargi_nes Gulcag insllh canim benim. Herşeyin başı saglik. Bazen herseyide buyutmemek lazim. Gercekten şükür etmeyi bilmiyoruz bazen. Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin. Tekrar gecmis olsun sizede🙏🙏