Babyboymom olur benim ilk çocuğum makat gelişi olduğu için sezeryan olmuştum 4 sene önce şimdi 16 haftalık hamileyim geçen doktora söyledim bunu normal doğurmak istiyorum diye normal olurmu diye doktorumun verdiği cevap şu 4 çocuğun sezeryanla olsa bile 5. Sinde herşey normal gittiği takdirde tabi normal doğurabilirsin dedi ki burda benimle beraber 4 yıl önce iki arkadaşımda sezeryan olmuşardı şimdi ikinci çocuklarını normal doğrdular.Yalnız ben yurt dışında yaşıyorum ve burda zorunlu olmadığı müddetçe asla sezeryan yapmıyolar son çare yani riskli bi durumda yapılıyo deyse herkes mecbur normal doğuruyor tükiyedeki gibi isteğe bağlı değil yani bence en doğrusuda bu keşke Türkiye dede risk mecburi bi durum olmadığı takdirde sezeryan yasak olsa en sağlıklısı normal çünkü.ama işte Türkiyedeki doktorlar genelde finansala göre hareket ediyor normal doğuma teşvik etmek yerine ben sezeryan istiyorum diyen herkesi yapıyorlar zararlarından hiç bahsetmeden.inş herşey yolunda giderse bu bebişimi normal doğurmak istiyorum Allah izin verirse tabi🙏🏻