Kızlar çok çağresiz durumdayım 6 aylık hamileyim daha önce çok kedi besledim ama ilk defa böyle bişey başıma geliyor. Kedim 1 yıldır bizimle normalde çok uysal uyumlu bi kedi ama son zamanlarda da çok farklı davranıyor. 3 ay önce etrafa işemeye başladı veterinere götürdük idrar yollarından kaynaklandığını genetik olduğunu söyledi ilaç kullandık ama devam etti ve benim en midemin bulandığı zamanlardı çok sıkıntı çektim kedim düzelmeyince tekrar veterinere götürdüm tekrar ilaç tedavisine başlandı kısır değil bu arada kedim tedavi olduğu için kısırlaştırma ertelendi hep.
Veterinere sorduğumda kesimin sağlıklı olduğunu sadece idrar yollarının enfeksiyon kaptığnı o yüzden yaptığını söyledi kısırlaştırma hakkındada kısırlaştırdıktan sonra bu şikayetin erkek kediler de sık tekrarlaybilcpni söyledi ben ne yapıcamı şaşırdım.
Şuan düzeldi ama bu seferde kızgınlıktan etrafa işiyor yatağa döşeğede işemeye başldı her gün makineye idrarlı bişeyler artıyorum çok yoruldum doğumada az kaldı kısırlaştırdıktan sonra devam eden çok kedi varmış ben nabıcam bu huyundan nasıl vaçgeçire bilirim?
Şuan normal temizliğimi bile çok zor yapıyorum etrafı koklamaktn psikolojm bozuldu bide durup dururken saldırıyo çok sert ısırıyo