Supermassiveblackhole Berce_23 geçmiş olsun hepimize siz de sezeryani bu sebeple mi tercih ettiniz bebeğe herhangi bi bulaşma olmasın diye öyle mi tavsiye etti doktorunuz
Berce_23 Supermassiveblackhole ikinci doğumum ancak yinede normal doğum yapmazdım dedi doktorum Görüntü çok kötü sonda takılıcak çok utanıyorum Sizinde hayırlı doğumlarınız olsun inşallah
Momkids- @"Supermassiveblackhole çok geçmiş olsun hepimize inşallah sağlıklı doğumlarda gerisi önemli değildir umarım herşey yolunda gider herkes için sağlıklı hikayeler okuruz 🙏🌷
Papatyacm Supermassiveblackhole hpv testi yaptırmadım çünkü bu siğiller çıktıysa malesef ki yaptırıp o parayı versem de tahmin ettiğim sonuç çıkacaktı. Dondurma işlemi ile yakıp durdurmuştu doktorum o zaman siğilleri birde devlet hastanesinde o zaman smear testi yaptırmıştım rahim vs yani iç taraflara bulaşmış mı diye temiz çıkmıştı çok şükür.
Supermassiveblackhole Papatyacm bütün bunlara rağmen yine de size sezeryan mi öneriyorlar o zaman demek ki sağlıken yapılacak en iyi şey sezeryan çok teşekkür ederim yazıp bilgi verdiğiniz için çok yardımcı oldunuz
Papatyacm Supermassiveblackhole rica ederim ne demek keşke elimizden gelen bir şey olsa bu durumda ama doktorların gözünün içine bakıyoruz yanlış veya sağlıksız bir durum olmasın diye 😢
Supermassiveblackhole Papatyacm ben de riske atamadım test verdim sonuca göre doğum yöntemi seçeceğim duanızı bekliyorum inşallah kötü bir durum yoktur
Ceku00 Supermassiveblackhole geçmiş olsun canım inşallah iyi bir haber alırsın. Bende de et beni şeklinde çıkmıştı incelendi, deri içine yerleşmiş benmiş gerçekten de. Belki sana da umut olur ☺️
Supermassiveblackhole Ceku00 ay inşallah öyledir siz de test yaptırdınız o şekilde mi belli oldu et beni olduğu
Supermassiveblackhole Ceku00 ben de sadece sürüntü testi gibi oldu parça vs alınmadı acaba eksik bi işlem yapılmış oldu ay Allahım sağlıkla alsak bebeklerimizi kucağımıza bu dertler bitse artık ya
Supermassiveblackhole Ben de sürüntü testi aldılar sadece parça kesimi falan olmadı inşallah yine de doğru sonuç veriyordur bi işe yarar