AslanKadini Hamile kaldıktan sonra 10.cu haftada başladı 11 oldum .. vücudumda minik minik kırmızı noktalar var ve kaşınıyor. Neden böyle oldu ? Yaşayan var mı?
Milen7 Bende de oluştu bir sürü, ama kaşınmıyor. Araştırmadım bende hiç olabiliyor dediler, çok et beni falan da çıktı vicudumda boynumu sardı resmen et benleri
Mihriii-98 Bende 21 haftadayım şuan 19 gibi bacaklarım da kırmızı nokta gibi kızarıklar oluştu ama kaşınmıyor
AslanKadini Mihriii-98 kolestaz sıkıntılı bi durummuş araştırdım belirtilerinden biri de kırmızı noktalar. Ben bi doktora gideceğim içim rahat etsin. Bebek için ani ölüme yol açıyormuş çünkü.
Mihriii-98 AslanKadini Ben yeni gittim doktora ama sormayı unuttum. İnternetten bakmıştım kan akışı hızlandığı için oluyormuş sizin dediğiniz gibi bir şey okumadım ama tabi belli de olmaz Allah korusun
NidaEray Arzuanne bende de bacajlarim da oldu. Karnım da gereci kaşınıyor. Gebelik kolestazindan şüphelendim. Test yapıldı Cumartesi sonuçlar çıkacak bakalım
Arzuanne NidaEray göbeğimin yanında da çıktı böyle oldu ben kolestaz ne bilmiyorum çok eskiden alerji olmuştum ondan olmuştu bir şey yedim heralde diye takmadım
Violetaa @AslanKadini canım ablamdada öyle oldu doğumdan sonra geçti siyah et beni olur ya öyle . Boynunda hep oldu . Geçti ama döküldü kendiliğinden .