Haticehrkc Kızlar merhaba Adana Medical Park Hastanesi’ne gidenler var mı hangi doktora gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Doktorlar normal doğum yanlısı mı? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻🌸
MirsT Haticehrkc Seyhan Erkan Özer’e gidiyorum çok ilgili birçok şeyi ben söylemeden anlatıyor ☺️ kibar kibar bu benim için önemliydi çünkü ilk bebeğimde doktor azarlar gibiydi soru sorsam azar yedim
mimar_anne Haticehrkc muzaffer şengüle gittim gayet iyi bir doktor hatta doğum konusunda ondan başkasına güvenmedim
MirsT Haticehrkc 29+6 fetal önerdi hatta daha garanti diye ikiliyi yaptırdım ben birinci bebekte de öyle yaptırmıştım
MirsT Haticehrkc 29+6 fetal önerdi hatta daha garanti diye ikiliyi yaptırdım ben birinci bebekte de öyle yaptırmıştım
Zeyna01 mimar_anne Bende şuan muzaffer hocaya gidiyorum çok memnunum detaylı yönlendirdigi yer varmı biliyor musunuz
mimar_anne Zeyna01 maalesef bilmiyorum iş gereği başka bir şehirde yaşıyorum ve 35. Haftadan sonra muzaffer hocaya gitmiştim ailem hep onda doğum yaptı bende çok iyi bir doktor kendisi
_gulfer İki hafta önce gittim cinsiyet için Sibel atag konuşma tarzı güzeldi fakat bisey bildiğini sanmıyorum yüzde 80 erkek derken haftaya gitmekle kız dedi bidaha gitmem oraya boş bin tl ücret ödedim