12345ipek Hanımlar son üç ayınız nasıl geçti yada hala hamileyseniz nasıl geçiyor son 95 günüm var iki gündür tekrar mide bulantısı ve baş ağrısı başladı böyle devam eder diye korkuyorum hala prilam dr kullanıyorum
karanmom 12345ipek 35 haftalık oldum ilk üç ayim zor geçmişti,32den sonra ağrılar kasık ağrısı batma hissi resmen vajina kemiklerim agriyor, artık pek birşey yapamıyorum hamile oldumu ancak anladım 32ye kadar her işimi görüyordum şimdi zar zor:((
glsmogrtmn 12345ipek şu an 35 haftaligiz ve çok zorlandigim bir dönemdeyim iki haftadır falan gerçekten belim ve ayaklarım çok ağrıyor kendimi tasiyamiyorum hareketlerim çok ama çok kisitlandi ve soğuk soğuk terliyorum sürekli özellikle de ayaklarımın altı çok terliyor arada bulantım ve yanmam da oluyor bazı yiyecekler dokunuyor ama çözemedim onları. Akşamları karnım çok sertleşiyor yediklerim çok rahatsız ediyor yatamıyorum o yüzden hafif seyler yiyorum
MvzEbru 12345ipek 40 haftalığım tüm hamilelikte mide bulantısı , yanması ve kusma bölr geçirdim hala devqm ediyor son 2 haftadır da baya bir başım ağrıyor tabi sancılarım başladı birde o vardı😂 her kişinin hamileliği farklı oluyor işte
12345ipek karanmom benimde başından beri zor bu ay durmuştu midem tekrar başa döndü devam etmez inşallah
12345ipek MvzEbru inşallah sonuna kadar böyle devam etmez seninde az kalmış Allah yardımcın olsun inşallah
MvzEbru 12345ipek amin inşallah canım benim midem sıkıntılı zaten hamilelikte daha da arttı 2. hamileliğim bu ilkindede aynıydı birkaç günüm var doğum için ama hala mide yanması bulantı çejiyorum sırf bundan ötürü artık doğsun bebiş istiyrm ve kimse yaşamasa keşke bu durumu
Mirar 33 e girdim oturamıyorum yatamıyorum geceleri gram uyku yok çok zorlamaya başladı daha da var nasıl olacak hiç bilmiyorum