Ceydosum İlk gebeliğimde çok midem yandı ve çok uyudum aşırı tatlı yedim ve kızım oldu 🥰 İkinci gebeliğimde hiç uyuyamıyorum kusuyorum ve başım dönüyor sizce gene kız olur mu ☺️
Glcngzll Ceydosum canım ilk gebeliğimde sivilcem çok oldu hep mide bulantısı yaşadım, bunda baş ağrısı uyku yaşıyorum bulantılarım yok ama az az sivilcelerim var sanırım benim kız
Dilan_55 Ceydosum ilk kızımda 4 ay kustum hastanelerden çıkamıyordum onun haricinde çok rahattım ikinci kızıma hamileyim şuan kusma mide bulantısı hiç biseyim yoktu ama çok fazla ağrılarım oluyor kasık bel yorgunluk halsizlik değişik yani
Ceydosum Glcngzll rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️🤲 öncelik kesinlikle sağlık ve sağlıklı bebekler ve anneler 🥰
BirVeraAnnesi35 Ceydosum ilk kızımda hiçbir belirti yaşamadım ne bulantı ne başka ama bu sefer herşeyi yaşadım yine kız😂 cinsiyetle alakalı değil yanii
Vandb İlk gebeliğimde arada bulantım kusmam oldu bunda 5. Haftada başladı 11.haftadayım içmediğim ilaç serum kalmadı ilki erkekti ikincisini bilmiyorum tek umudum ilki rahattı bundada bikaç haftaya normale dönerim
Esra_Omer_21 Ceydosum ilk gebeliğim çok guzeldi ama ikinci gebeligim başım agriyo surekli ve mide bulantısı koku hassasiyeti istahsizlik şuan tuzluya meyilliyim☺️
Fatoserin Ceydosum ilk gebeliğimde hiç kusmam aşeren vs olmadı erkek di bebeğim 2. Gebeliğim gene şükür kusmam aşermem felan olmadı ama kız 😂 sadece kızda saha ağırım hareket yorgunluk uyku vs olarak oğlumda son aya kadsr çok rahattım
Kahverengi Ceydosum ilkinde tek sıkıntım kanamam vardı o yüzden hep yattı şuankinde halsizlik bulantı ağrı ne ararsan var 😒
Ceydosum Kahverengi kıyamam ben annelere ya en başından başlıyor hep zorluklar ama buna şükür diyelim ki rabbim bebek aratmadı 🥰
shlmv22 İlkinde 9. Aya kadar kustum zayıfladım çok kötü bir hamilelik geçirdim ve kızım oldu şimdi hiç bisey hissetmiyorum ne bulantı ne baş dönmesi bazen hamile olduğumu unutuyorum cinsiyet daha bilmiyorum bakalım ne olacak 😊
Ceydosum Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin ☺️🤲 ama bende çok merak esiyorum iki farklı gebelik iki farklı cinsiyet mi olacak yoksa aynı mı ☺️
Kiwitoveannesi Ceydosum benimde öyle canım aynı uykum sürekli var istifra sürekli ediyorum oglumdada 9 ay boyunca ettim bunda bakalım kaç ay sürecek bilmiyorum oğlumda hamur işi yemedim ama bu da çok hamur işi çekiyor canım