Meral1620 evet canım şerbet ikramı var. İki ay geçti ama yanlış hatırlamıyorsam minimal tatlış bir şişe de getiriyorlardı tepsi ile. Beğenmezsen diye , önem veriyorsan eğer yanında götür bence. Hastanenin verdiği bir çanta ya da kıyafet vs yok. Ne görünen gerektiği ile ilgili şöyle soyliyim ben Sezaryan oldum ve bebeğim kuveze alındı doğum olduğu gibi. Bu yüzden bebek için ne goturmen gerekir bilmiyorum ama benim kanamam çok oldu. Bu yüzden bir paket deepend yetmedi. İkinci paketi aldirttim. Hastanenin karşısında biliyorsun e bebek var zaten biterse ordan canbebenin alırsınız kulot bezini. Ama bir paket mutlaka koy yanına. Sayı ile koyma.
Ebeye verdiğimiz hurç içine zıbın , zıbın üstüne giydirilen ince beyaz baglamali şeyler oluyo ya ondan koydum. Üstüne hastane çıkışı takımini , ve pazen bır battaniye. Ama keşke güzel takımlarını koymasaydim kanlaniyor kirleniyor.
Süt sağman gerekirse profesyonel süt sağma makinalari da var. Talep ettiğinde veriyorlar. Yanina ufak ketil ya da kahve makinası götür. Kantin çok pahalı. İlk gün gelen giden misafire , kendimize ketilla yapmadik 2-3 bin sadece kantine gitti.
Kendine bence her çeşitten pijama koy. Bana elbise de lazım oldu pijamam kirlendi ekstra pijama takımı da lazım oldu. Onu düğmeli pijama al mutlaka.
Vajinal doğum mu olacak sezaryan mi ? Eğer sezaryan olacaksan ona göre bilgi vereyim kuzum