Cekilmezbirkiz bimuallime belki uyuz değilsinizdir hamilelikte kaşıntı oluyor ya kolestaz mıydı ne karıştırıyormuyum bilemedim karaciğer testi yaptırın ayrıca
Cekilmezbirkiz Bir de uyuzun ayırıcı özelliği gece uykudan uyandıran kaşıntıdır. Eğer gece kaşıntınız yoksa telaş yapmayın boş yere.
Deletedmom_70 Cekilmezbirkiz banada cildiye uyuz teşhisi koydu 19 haftalık hamileyim bacaklarım popom kaşınıyordu kabarıyor kızarıyordu halen bakalım devam ilaçları kullanıyorum kremleri şimdide kollarımda isilik gbi şeyler çıkıyor kafayı yememek için zor tutuyorum eşimdede kaşıntı vardı geçti onda gece kaşıntısı olmadı bizde dediğiniz gibi uyandırcak şekilde değildi
Nuraaa bimuallime bı ozel hastaneye gıdıp kontrol ettırın ama bence sızde olmus olsaydı coktan gecerdı
Cekilmezbirkiz Deletedmom_70 doktora söylediniz mi bunu peki ? Gerçi doktorlar da uyarmıyor ya neyse. Siz yine de ilaçları kullanın temizliğinizi eksiksiz yapın her ihtimale karşı belki erken teşhis almışsınızdkr ondan gece kaşıntısı olmamıştır
Deletedmom_70 Cekilmezbirkiz tabikide sadece elime bakmakla teshis olmazki bence bide hamile oldugum için ilaçlarmı dokundu noldu bilmiyorum kollarımda ellerimin üstünde isilik olmuş gibi bişeyler çıktı anlam veremiyorum
bimuallime Cekilmezbirkiz Sabah aile hekimime gittim. Vücudumda döküntü yok. Dedi ki ne uyuzu. Kaşıntı kimse de var mı gece uyudun mu falan dedi. Memlendir su iç dedi be 4 tüp kan 1 idrar aldı. Gebelikte bu aşırı normal kırmızı nokta çıkar gider ilaç dokunabilir demiri değişelim dedi ama bu sonuçlarla sen gideceksin kadın doğuma dedi.
Cekilmezbirkiz Arkadaşlar kolestaz olabilir kadın doğuma sorun yine de hemen öyle kırmızı benek vs olmuyor o ilerlemiş vakalarda oluyor genel de ben baya baya araştırmıştım bende yoktu kırmızı benek