EdaNur_3007 Gizmoo ben ankara şubesinden yaptım ürünler stokta olduğu halde 1 hafta dediler 3 4 haftayı buldu getirecekleri hafta arabaları bozuldu falan dediler oyaladılar kalitesi ve fiyatları iyi ama teslimat süresi sıkıntı zamanınız varsa öneririm
Ruyammmm Gizmoo Arkadaşım Sakarya şubesinden almıştı ürünlerinden gayet memnun iki senedir kullaniyor. Ben de bu sene oglum için magazaya bakmistim ama fiyatlarla anlaşamadık genç bebeden aldık. Ama teslimat hakkında bilgim yok.
xbebegimx Gizmoo ankara subesinden aldik en gec 6-8 haftada gelir dediler 3 ay sonra getirdiler o da zorla yani mahkemeye vercektik artik her hafta su gun bu gun diye oyaladilar
Gizmoo EdaNur_3007 bende sitelere gittim bugün 45-60 gün dedi modeli de orda beğendim hem diğer mağazalar göre daha uygun ve güzeldi ama eşim teslimat süresine çok takıldı
EdaNur_3007 Gizmoo bende sitelerden aldim eğer zamanınız varsa bekleyin derim bu zamana göre fiyatı da uygun kalitesi de güzel
Mystery_ak Gizmoo İstanbul şubesinden aldım 20 güne teslim olur dediler tam 19. Gün teslim ettiler bir sıkıntı yaşamadık biz
Gizmoo EdaNur_3007 zamanım var aslında ama eşime saçma geldi teslimat süresi ayni modeli yaptıralım dedi bakalım araştırmaya devam edeceğim teşekkür ederim