ksegulsenn Arkadaşlar selam , 26 haftalık hamileyim geceleri uyuyamıyorum ter içinde kalıyorum ve sürekli uyanıyorum. Benim gibi olan var mı
babylook ksegulsenn bende 30 haftalıgım sabaha karşı 6 da dalabiliyorum gün batınca nefesim daralıyor kalbim hızlı atıyor malesef😕
Aycan1 babylook benimde aynı şekilde oluyo nefes alamıyorum nefesim daralıyor hep derin nefes alasım geliyor
Oya_secgin35 babylook seninle aynı şeyleri yaşıyoruzz 31+2 haftalığım sabah aydınlanmadan uyuyamıyorum ve gece çok kaşınıyorum :(
Selma2412- ksegulsenn bende ağır grip geçirdikten sonra kaldı o tıkanıklık ıhlamur içtim sadece üç gün falan grip geçti ama tıkanıklık oluyor
Yakut16 ksegulsenn benım arkadaşım eczanedn serum fizyolojik al demişti ben ondan aldım burnuma kullandım çokta iyi geldi bana şükür artık tıkanmıyor artik 3 gündur😊
Prenseslerinannesiiii ksegulsenn bende 37 + 3 üm ama asla uyuyamıyorum şu 2 3 gündür klima bile fayda etmiyor. Ateş basıyor 😟
ksegulsenn Prenseslerinannesiiii son aylara gelince daha fazla oluyor sanırım uykusuzluk bebek büyüdükçe yer daralıyor
Gmzgkck_ 13üncü haftadan merhabalar sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyorum bütün düzenim şaştı. Gece tavşan gibi gözlerim bütün gün uyumamayı da denedim yok yine gece uyuyamıyorum…
ela23_ ksegulsenn 23. Haftadayım bende kaburga ağrısı sanki kaburgalarım bana batıyor gibi bi de bütün iç organlarım ağırıyor normal mi acaba ağrılardan dolayı bende uyuyamıyorum😭😭