Deletedmom_112 Baharoloji meraba on call cihaz bende kullanıyorum ama yanlış ölçtüğünü düşünüyorum açlığım tokluğumdan yüksek çıkıyor buda biraz saçma gibi yemek yeyince şekerim düşmez çünkü bide her sabah aynı şeyi aynısı kadar yerim her sabah farklı çıkarıyor
Baharoloji Deletedmom_112 ben hastanede verdikten hemen sonra ölçtüm 1-2 değer terketti tokluk şekeri bazen açlıktan düşük olabiliyor onunda başka bir adı vardı doktor demişti hatırlayamadım şeker cihazının içinde kırmızı bir solüsyon çıkıyor onla doğrulamasını yapabiliyorsunuz
Deletedmom_112 Baharoloji doğrulamasını yaptım ama kafası karışıyor gibi geldi bana. Hatanede parmaktan ölçüm yapılıyor mu nasıl test edebilirim ben de ?
Baharoloji Deletedmom_112 sağlık ocağı yapıyor hastaneler damardan kan alıp yapıyor tahlil vereceğiniz zaman şekerde istesin doktorunuz açlık sizde götürün cihaz kan verdikten hemen sonra ölçün ya da sağlık ocağında söylerseniz onlarda yapar
Mervesoydas subatmasali viva subatmasali viva chek bende hamileyken bir kac kez yanlis olcdu. Contour plus aldım 3 asagi bes yukari saglik ocaginda olculenle aynı cikti.